Személyiségintegrációs állítás

Családösszerakó kör

Családösszerakó kör Budapesten 2024.  január 7. -2024. június 29.

Kedvesek, ha valamit mindenkinek szívből ajánlok, akkor az a Családösszerakó körön való részvétel. 2024 januárjában már a hetedik csoport indul.

6-7 állandó ember részvételével egy bizonyos, bevált tematika mentén haladunk, így módszeresen tárjuk fel a családi rendszerben minket meghatározó mintázatokat. 

Az egymás állításaiban való részvétel olyan sokrétűvé és eredményessé teszi ezt a munkát, amit most még talán el sem tudtok képzelni. 

A rendszeres együttlétek során a csoport szinte második családdá válik. Annyi őszinte támogatást, együttérzést, bátorítást kevés helyen kap az ember, mint a Családösszerakó körben. Ha eddig azt érezted, hogy még keresed azokat, akik felé mély bizalmat érezhetsz, akkor most gondolkodj el a jelentkezésen. 

Eddig három csoport végzett, és kettő dolgozik még. Ezek az együttek számomra is a végtelen öröm lehetőségét hordozzák. Igazi szívetnyitó napok ezek, bár az is igaz, hogy ilyen fájdalmas mélységeket járni, akár életen át hordozott titkokról fellebbenteni a fátylat, és átérezni a megrendülést, nem lehet minden nap. 

A családállítás jó módszer. Néhány egyszerű törvény, a mező ereje, az öngyógyítás képessége és a klán, vagy kiterjesztett családi mező szándéka óriási segítség neked is. 

A tíz alkalom témái: 

  1. 2024.01.07 (vasárnap). Feladatod a klánban. A klán téged váró mintázata. Mire kellettél? Miért ide érkeztél? Hogyan készültél erre, milyen sorsfeladatot hoztál magaddal? 
  2. 2024.02.04. Én. A Belső Gyermek. Fogantatásod, születésed, első kapcsolódásaid a családban.
  3. 2024.03.03. Anya. 
  4. 2024.04.07. Apa 
  5. 2024.05.05. Az anya családja. Anyai ág, női ősök
  6. 2024.06.02. Az apa családja. Apai ág, férfi ősök
  7. 2024.07.07. Elveszített vagy élő testvéreid. Ikertestvére(i)d. Féltestvéreid. Egykeség.
  8. 2024.09.01. Saját pár. Eddigi, jelenlegi és jövőbeli párkapcsolatok mintázata.
  9. 2024.10.06. Saját gyermekeid. Saját anyaságod. Kapcsolódásod a leszármazottaiddal. Foganások, szülések, vetélések, abortuszok. Gyermektelenség. 
  10. 2024. 11.10. Családegész, hivatásba állás, vagy bármi, ami még idetartozik. Ünneplés. 

Ui.: Ha érzed a hívást, de messzi laksz, vagy valamiért nem tudsz szeméyesen eljönni, a Családösszerakó tematika online, vagy egyéni folyamatban is végezhető. Ekkor csak a saját állításodon veszel részt, ami időben sokkal kevesebb, alkalmanként kb. 60-90 perc. 

Jelentkezés és további információ: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com

Részvételi feltételek tehát: A fenti tematikával 10 hónapon keresztül dolgozunk együtt, és aki belép a folyamatba, vállalja, hogy végig is járja a tíz hónapot. Természetesen betegség vagy más komoly indok miatt lehet hiányozni, de a hiányzást a lehető legrövidebb időn belül be kell pótolni egyéniben. Lehet havonta fizetni, illetve van egyösszegű, vagy két részletben történő kedvezményes fizetés is. Az egyes alkalmak díja 25.000 Ft. A két részletben történő fizetésnél 120.000 Ft 2x, míg az egyszeri fizetésnél 235.000 Ft az összeg.

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...