Egy erdei labirintusban sétál egy nő, türkiz színű kendővel a lábán, mezítláb. Ez a nő én vagyok.

Miért jövünk személyiségintegrációs állításokra? Miért oldjuk a generációs és az előző életes blokkokat?Azért, mert arra vágyunk, hogy annak a karmának a gyümölcseit élvezzük, amit az akkori optimális magatartásunkkal, választásunkkal értünk volna el, viszont a lelkünk arra a stabil, átégett, átfényesített tapasztalatra is vágyik, amit azáltal szerzünk, hogy látjuk, megéljük és meggyógyítjuk a tettek, a kiélt harag, nyers indulatok, a szeretetlenség következményeit.

Ezt a kettőt hozzuk összhangba, amikor az kollektív-inkarnációs mezőben állításokat végzünk. Egy védett, biztonságos közegben megtudjuk, mi az, ami volt, és aminek lennie kellett volna. E találkozások által gyógyítjuk a múltat, oldjuk a sorskötelékeket és megszerezzük az átégetett tapasztalatot. A munka által a lelkünk azon terében, ahová az állítás idejére belépést nyerünk, bölcsességre teszünk szert. Ez minden állítás legnagyobb, legszebb hozadéka.

Állítást kérhetsz egyéni vagy csoportos formában is – s ha csoportba jössz, jelentkezhetsz állítónak vagy segítőnek (képviselőnek). 

A módszer a Pozsgai Nikoletta által kidolgozott személyiségintegrációs tréning egy, az évek során általam kialakított változata, ami a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomtesztelés eszköztárát használja gyógyulásod érdekében. Az állítást az adott kérdés, probléma függvényében végezhetjük fogalmi szinten, a személyiséged belső terében, jelen életedben a jelenlegi családodban, generációban, előző életben, esetleg még más módokon is. A cél mindig az, hogy ott, ahol blokk volt, a szeretet áramoljon.

A következő leírásban található információkat úgy tudtam leírni, hogy bizonyos – az állítások szaknyelvéhez tartozó szavakat használok. Előfordulhat, hogy számodra ismeretlen kifejezések is vannak köztük. Ha így lenne, kérlek, kattints ide: https://www.facebook.com/pg/csaladallitasesszemelyisegintegracio/photos/?tab=album&album_id=621918021330255.  Az albumban éppen erre az esetre előkapható szómagyarázó kártyákat helyeztem el. Ha mégis maradnának kérdéseid, írj nyugodtan akár itt, akár a FB oldalamon. Igyekszem gyorsan válaszolni. 

 Hellinger alapvetése az, hogy mindenünk, amink van, a családból, s közvetlenül apánktól, anyánktól származik. Semmink nincsen, amit nem a tőlük kapott életen keresztül tudunk kapni, tenni, vagy akár csak érzékelni. Lényegében ez a szervezett és az ősök szándékaival, energiájával feltöltött információtömeg a morfogenetikus mező, amit az állításban elsősorban a családdal kapcsolatban értelmezünk.

Hellingernek az az óriási felismerése teszi biztonságossá a mezőben végzett munkát, hogy mindent a szülött származására, s az azzal szemben érzett alázat, elfogadás és tisztelet és szeretet gyógyítására vezet vissza úgy, hogy ugyanakkor saját sorsának, a rendben elfoglalt helyének elismerésével meg is különbözteti magát az ősöktől. Ez biztosítja azt, hogy itt és most azzal és csakis azzal dolgozzunk, ami ránk tartozik.

Ugyanakkor az is igaz, hogy a mező nem csak a családokat veszi körbe, hanem a megnyilvánulás kisebb és tágasabb, akár a mától térben-időben távolabbi egységeit is, s ezek is szervesen kapcsolódnak mint energiaforrások a ma képéhez.

A Személyiségintegrációs tréning logikájának alapja a felismerés, hogy a nagyobb s kisebb rendek, a dimenziók összekapcsolódásai az emberek számára a családban, s konkrétan a nemzés és születés drámájában egyfajta minta mentén történnek meg.

Az életminta kialakulása egyfajta kiválasztás, elrendelés, nagy hatású energetikai történés, amely az élet titokzatos esszenciája, elixíre segítségével kapcsolja össze az emberi tetterőt a sorssal.

Amikor az állítást kérő összefoglalja a problémáját, teljes tiszteletet és alázatot érezve ezzel találkozunk.

Ha érdekesnek találod, olvass további cikkeket is a blogon. Például: 

A családfelállítás, azaz, Hellinger-terápia

Tibet asszonyai az inkarnációs térben I. rész

Családállításra jelentkezhetsz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

 
Családállítás & Személyiségintegráció
Zárt csoport · 240 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre abból a célból, hogy ha van kedvetek,…