Miről ismered meg? A Nap középpontban van, ragyogó, magához rendez mindent és mindenkit. Szeret sütkérezni a rá figyelő tekintetek fényében. Tanító vagy apa.

Mi van a képen? Piros háttérre illeszkedő napkorong a forróság, a hév erejét sugallja arany és fehér izzású színeivel. Belsejében körkörös, szinte szirmos elrendezés mutatja a saját anyagára is ható vonzerőt, az összeszedettség és a törekvés erejét. Ez az, ami a sugárirányban a középpontból kifelé mutató pontozott vonalak erejét is megalapozza. E kétféle törekvés fuzionál a felületen, ahol egy, a Nap körvonalait megszabó burok van, ezt veszik körül az először lángnyelvekre hajazó, majd szelídebb spirálokként szétterjedő sugarak. A sarkok és oldalak motívumai jelzik, hogy  ereje nem önmagáért van, hanem sok kis és nagy lény támaszkodik rá. Egyúttal mutatja, hogy ott kint, a Naprendszer tereiben és határainál már hűvösebb van, s ez a hűvösség  a Nap hevével összekeveredve teszi lehetővé az adott térben élők számára szükséges körülményeket.

Mikor válaszd? Apa vagy vezető lettél, vagy hamarosan az leszel? Melegségre van szükséged, szó szerint, vagy mások szeretete az, amit szeretnél elérni? Az Oroszlán jegyében születtél, vagy itt van az aszcendensed? Sokan néznek fel rád, kérik a segítségedet, véleményedet?

Ha a Nap vonz, azt érezni fogod…

Ha pedig valami mást szeretnél, olvass tovább: https://www.bottyankatalin.com/a-nap-kertje-bolygos-polo/hold-3/

Pólórendelés méret és pólószín megadásával:  napkertje@gmail.com

Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/NapKertje/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.