családállítás, Bottyán Katalin, őseim esküvői képe ezüst színű montázs

Családállítás, egyéni és csoportos konzultációk  Budapesten a Gellérthegyen, Jászberényben, Gödöllőn, illetve online érhetők el.

Az általam vezetett programokra szeretettel várok mindenkit, aki lelki egészsége birtokában keres fel annak érdekében, hogy életrendezési kérdésekben előre tudjon lépni.

Jelentkezési lap családállításra elérhető IDE kattintva. Árakhoz és egyéb tudnivalókhoz, kérlek, görgess lejjebb. 

AZ EGYÉNI ÁLLÍTÁSOK PONTOS IDŐPONTJÁT ALKALMANKÉNT, IGÉNY SZERINT EGYEZTETJÜK. AZ ONLINE KONZULTÁCIÓK FOLYAMATOSAK, RUGALMAS IDŐPONTBAN TÖRTÉNNEK. 

Családállítás tudnivalók:

A két napos állítói napok látogathatók együtt, de lehetséges csak az egyikre való jelentkezés is. Ha szeretnél, kérhetsz például egyik napon családállítást, míg a másik napon segítőként vehetsz részt.

Ha kollektív teres állítói napra jelentkezel, akkor nem kell kiválasztanod, hogy segítő, vagy állító szeretnél lenni. Ez egy közös munka.

Ha egyéni állítást, vagy online konzultációt kérsz, kérlek, mindenképp keress meg az alábbi elérhetőségeim valamelyikén: 

telefonon: +36-70-590-6972, vagy emailben, hogy az időpontot egyeztetni tudjuk.

Coaching alkalmak Ha ez a lehetőség érdekel, kérlek, jelezd telefonon (​+36-70-590-6972) vagy emailben. Mivel egyéni ülések sorozatáról van szó, az időpontokat együtt kell egyeztetnünk.

Árak:

Csoportos állítás állítóknak: 25.000 Ft, segítőknek: 10000 Ft.

Kollektív teres állítás: 25.000 Ft/fő/nap.

Egyéni állítás, coaching ülés: 26.000 Ft/ másfél óra. 

Online konzultáció: 24.000 Ft. 

A jelentkezéshez kérlek, küldj emailt a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com címre, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot.

Ez nagyon fontos – akkor tekintem jelentkezésnek, ha ezen a módon történik.

Tudom, hogy amikor jelentkezel, fontos folyamatok zajlanak benned, és azt szeretnéd, ha azonnal, de legalábbis a lehető leghamarabb dolgozni tudnánk rajta. Kérlek, ha tervezed, hogy állításra jössz, mielőbb jelezd a jelentkezési szándékodat, mert ezek ismeretében foglalom le a termet. Így minél előbb látom, hogy van érdeklődés, annál biztosabb, hogy közeli időpontot tudok biztosítani.

A helyszín alapértelmezett esetben a XI. kerületben, a Gellérthegyen van. 

A CSALÁDÁLLÍTÁSOK TÉMÁI, MÓDSZEREI:

Párkapcsolati, családon belüli problémák, egészség, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségek, hivatás, gyermekek, spirituális fejlődés… vagy  bármi más. Ezek okai sokszor a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, ugyanakkor szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához.

Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket. A módszer alkalmazza tehát a családfelállítás, a meditáció, kismértékben a pszichodráma és a kineziológia eszköztárát is.

A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….

Köszönöm a bizalmadat 🙂  Kati

Adataidat, email címedet, illetve az állításon elhangzottakat soha nem adom ki harmadik félnek. Az email címeden és neveden kívül semmilyen adatot nem gyűjtök. A nálam tapasztalt állítástörténeteket felhasználom a blogomon és más írásaimban, azonban olyan formában, hogy az állítást kérő nem azonosítható ezek alapján. Fenntartom a történetek művészi feldolgozás jogát is, természetesen itt is  teljesen anonimizált formában.
Alkalmanként online hirdetések segítségével igyekszem elérni a célközönségemet. A hirdetések esetlegesen gyűjthetnek olyan adatokat, amelyek (a) harmadik féltől származó cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthet vagy kaphat adatokat az oldalról és egyéb internetes helyekről, és ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújthat, illetve hirdetéseket tehet célzottá. Amennyiben ezt el szeretnéd utasítani, a döntésedet végrehajtó mechanizmust a www.aboutads.info/choices oldalra mutató hivatkozásra kattintva érheted el. 

Jelentkezés családállításra: 

Kérlek, válaszd ki, hogy állítóként vagy segítőként jelentkezel (csoportos állításra), illetve egyéni állítást kérsz. Egyéni állítás, online konzultáció esetében a megjegyzés rovatba kérlek, írd be a választott időpontot. Köszönöm.
Kérlek, a legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Egyéni állítás vagy online konzultáció esetén kérlek, a megjegyzésben jelöld meg az általad preferált időpontot, vagy írd be, hogy az "időpontegyeztetést kérek". Egyéni állítás esetén minden esetben foglak keresni a pontos óra egyeztetése miatt. Egyéni állítás: kb. 60-90 perces konzultáció, csak az állítást kérő és az állításvezető van jelen. Díja: 26.000 Ft / alkalom. Személyiségintegrációs állítói nap: egy változó létszámú, állítókból és segítőkből álló csoport, amely együtt dolgozik az állítást kérők témáin. Díja állítóknak: 25.000 Ft / alkalom. Segítőknek: 10.000 Ft. Kollektív teres állítás: Egy csoport együtt dolgozik egy napon keresztül, kb. 9:30-17:30-ig egy megadott témán. Nincsenek külön állítók és segítők. Díja: egységesen 25.000 Ft . Online konzultáció: 60-90 perc. 24.000 Ft/óra. A csillagnemzetséges állítói délutánaok adományosak. Ajánlott adomány 8-28.000 Ft-ig. A jelentkezésedet következmények nélkül lemondhatod legkésőbb 7 nappal az állítói nap előtt. Ez után az idő után az állítói díj felét kérem átutalni. Ha 24 órával az állítói nap megkezdése előtt mondod le, kérlek, utald át az állítás teljes összegét. Köszönöm.
Ha szeretnél email értesítőt kapni a következő állítói napokról, válaszd az "igen"-t, ha nem, akkor a "nem"-et. Ha már feliratkoztál, válaszd a "már feliratkoztam" opciót. Köszönöm.
Ha nem vagy érintett ezekben, válaszd az igent. Kérlek, segíts nekem az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (Eütv.) 103. § (1) bekezdésének betartásában és nyilatkozz arról, hogy egészséges emberként, életrendezési kérdésekkel kapcsolatban keresel fel. Köszönöm
Ha nem szedsz gyógyszert, válaszd az igent. Amennyiben pszichiátriai kezelés alatt állsz, s ha emiatt gyógyszert szedsz, sajnos, nem tudlak fogadni a konzultációkon és az állítói napokon. Ennek kizárására mindkettőnk védelmében van szükség.
Név, irányítószám, település, utca- és házszám, szükséges. Mivel katás vállalkozó vagyok, sajnos, csak magánemberek számára tudok számlát kiállítani. A számla a fent megadott email címre fog érkezni. Ha szeretnéd, hogy másik email címre küldjem, itt jelezheted.
Engedélyezem, hogy a www.bottyankatalin.com weboldal üzemeltetője válaszoljon az űrlapon megadott email címemre, valamint, hogy tárolja a számla-adataimat és (amennyiben értesítést kérek a következő állítói napokról)l az űrlapon megadott elérhetőségemet.
Kérlek, itt jelezd kérdésedet, kérésedet, témádat, vagy mindent, amit fontosnak tartasz.
 
Családállítás & Személyiségintegráció
Facebook-csoport · 217 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre.
 

1 hozzászólás

  1. Katalin says:

    hozzászólás

Hozzászólások lezárva.