Bennünk élő Boldogasszonyok családállítás dimenzió állítás évkör Inkarnációs tér Személyiségintegrációs állítás

Az arany derengés nyomában – személyiségintegrációs állítói napok szeptemberben

Bottyán Katalin - A Nap Kertje - Arany életfa
Bottyán Katalin – A Nap kertje – Arany életfa

Személyiségintegrációs állítói napokra várlak 2018. szeptember 8-án és 9-én. A napok együtt vagy külön-külön is látogathatók. 

Induljunk tovább az áldás arany derengése által jelzett úton.

Eljött az ideje annak, hogy kapcsolódjunk személyes életünk, generációs, inkarnációs láncunk azon történetéhez, ahol valami fontos érték mélybe merült, vagy eltűnt, éppen akkor, amikor látszólag minden a legjobban alakult.

Csak hadd nyíljon meg ebből a történetből a jövő fénye. 

Fűzzük fel a tudatos emlékek láncára azt a történetet, ahol megalapozódott valami fontos, ami megéri a befeketett munkát, akár az áldozatot. 

Bottyán Katalin - Nap Kertje - a Nap magvetője

Szeptember 8. Kisboldogasszony napja, Szűz Mária születésnapja. 
Az őszi búza vetésének napja is ez a régi hagyományban. Az isteni bölcsesség és gondos emberi előrelátás olyan, mint az időben vezető ösvény: a kivárni tudás, a türelem és a hit a keresett egységélményhez vezet bennünket. A legmagasabb, átváltozó misztérium, a Krisztus minőség a földön az étel és ital, a kenyér és a bor titkos, de hétköznapi alkímiájának felel meg. Csak hadd érkezzen meg annak egyszerű tanulsága, hogy a sorsot szervező bölcsesség segítségével minden élet-állomás és esetleges próbatétel egy nagyobb és teljesebb cél felé vezet. 

Találkozzunk a bőség, a mennyegzők, a szüret időszakában. Ezen a napon fogadjuk el, hogy hétköznapi tapasztalásunk mögött a más-más néven vagy formában ugyan, de a szeretet rendjei állnak a dimenziók sorában, az idő mélységes tereiben.

Ha lehetséges és kell, hadd érkezzen meg az ősi gabona-istennő áldása és segítsége is, az első meghaló és feltámadó istenségé. És hadd jöjjön, ha jöhet, a szenvedély és a mámor, a bor istene, Dionűszosz. Hátha éppen arra van szükséged, hogy kicsit feje tetejére álljon minden. Ez kellhet, hogy ézőpontod megváltozzon, s utána új, tiszta rend alakuljon ki.

Csak táncoljatok, gondolatbabák!

Ha szeretnél jönni, akár segítőként, akár állítóként, egyszerűen jelentkezhetsz az alábbi űrlapon is. Részletes leírás, árak találhatók a következő oldalon: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/

Szeretettel várlak: Bottyán Katalin 

© Az oldalon található valamennyi tartalom Bottyán Katalin etnográfus, állításvezető szellemi tulajdona. Felhasználása csak a szerző engedélyével, illetve hivatkozással lehetséges. Kérlek, csak nevemmel, az eredeti linkről oszd tovább.

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.