anya belső törzs Bennünk élő Boldogasszonyok bölcs anya családállítás dimenzió állítás elemek évkör gyakorlat Inkarnációs tér Kárpát-medence kollektív tér leány Lemuria minőségek módszer leírása női kör önismeret papnő pillangóasszony Programok Személyiségintegrációs állítás szerető

A Nagy sorscserélő gyakorlatsor keretrendszere és a kollektív teres körökbe érkezett tudások vázlata

Nagy sorscserélő gyakorlatsor. Ez egy olyan óriási rend esszenciája, ami az évek alatt, sok emberrel együtt dolgozva alakult ki, és alakul ma is. Ebben az cikkben ezt a munkát szeretném bemutatni.

Kollektív teres körök

2018. márciusa óta vezetek kollektív teres köröket. Ezek a kiscsoportos munkák olyan élményekkel gazdagítottak, amiről nehéz néhány szóban beszélni. Az első csoportban a személyes tér kollektív mintáitól haladtunk az egyre nagyobb tágasságokba.  (belső gyermek, anya, apa, párkapcsolat, család, belső törzs (szociális háló), föld bolygó terei, elemek, Naprendszer, Univerzum, Itt és most) Olyan tanítások érkeztek, amik alátámasztották, kiegészítették mindazt, ami az évtizedek alatt olvasmányok, tanulmányok és csatornázások által érkezett.

Galga Menti Női Önismereti kör és a Bennünk élő Boldogasszonyok köre

A Galga Menti Női Önismereti Kör megalakulása követte ezt: itt is a személyes tér megtisztításával, harmonizálásával kezdtünk, majd a belső női szerepszemélyiségek integrálásával folytattuk a munkát. Ez oldódott át a Bennünk élő Boldogasszonyok körének csodálatos tapasztalásaiba. A hét Boldogasszony nyomában járva az évkörön egy erőteljes női transzformációban volt részünk. Hogy ez barátságban, szeretet megélésben mit jelent, arra nincsen szó. 

Pillangókör

A jászberényi Pillangókör is hasonló csodákat hozott és szintén 2019-ben kezdődött egy, a családállításról szóló előadással és az első állítói napokkal. Majd a közösség igénye alapján létrejött 2021-ben az első Pillangókör, ahol a Johari ablak négy szobáját jártuk be, s persze egyúttal a saját mélységeinket is. A negyedik szoba hatalmas élménye után szinte ugyanez a csoport jött tovább a második Pillangókörbe, ahol most is dolgozunk. Ennek a témája az emberi tudatszintek megtapasztalása a mardosó szégyentől a megvilágosodásig. A Pillangókör tehát az emberi lény tudatosodását, fénylényként való önmegtapasztalását szolgálja. Hosszú út, de azt hiszem, mind gyönyörűnek találjuk. Ha szeretnél belepillantani, itt is kezdheted:  https://www.bottyankatalin.com/2020/02/10/pillangoasszony-gyakorlatai/

Szépséges szép tér és Világszép Sárkány Rózsa

Két csodálatos női kört szeretnék még bemutatni: a 2021-ben indult Szépséges Szép tér kört, ahol a női minőségek integrációjával dolgoztunk, méghozzá egy kicsit másképp, mint ahogy az megszokott. Itt a papnő, a nemes asszony, a családanya és a szolgáló énrészeinkkel kapcsolódtunk, és ebből összeállt egy olyan hatalmas erő, ami most, 2022-ben emel minket tovább a Világszép Sárkány Rózsa női körben. 

Családösszerakó kör

Szintén 2022-ben indult a Családösszerakó kör, ahol a közvetlen családdal kapcsolatos élmények világa nyílt meg. A belső gyermekkel kezdve, az anya, apa, testvérek, anyai ág, apai ág, saját partner, saját gyermek témáin keresztül tettünk szert stabil, harmonikus belső világra. Ha valamit, ezt a kört mindenkinek szeretettel ajánlom, és fogok is indítani ilyet újra, akár online is.

Kárpát-medence kör

Amikor 2019-ben megkezdtük a munkát a Kárpát-medence körben, az volt a terv, hogy 9 alkalom során végigmegyünk a történelmünkön a honfoglalástól Trianonig.

Ehhez képest a kör három éve alatt tavaly nyáron jutottunk el először az általunk ismert történelmi személyekig, az Árpád-házig. 

Mit csináltunk akkor? Óriási utat tettünk meg, és alakultunk hozzá az érkező energiákhoz. Az egész lényünknek, nem csak a tudásunknak kellett hozzákapcsolódnia mindahhoz, ami érkezett. 

Elképesztő időtávlatokat jártunk be, és olyan tanításokat kaptunk, amiről nem is álmodtunk korábban. Ezek egy teljes tanítás-rendszer elemei, amelyek napjainkra kezdenek egy komplex egésszé formálódni. Ősi tudás az itt és mostra, a mai emberre kalibrálva. A munka folyamatosan zajlik a párhuzamosan működő csoportokban, és alkalmanként újra össze-összegyűlik az a néhány ember, aki a Kárpát-medence körben kitartott.

Milyen tudáskincs ébredt fel, érkezett hozzánk? 

  • Tanítások a Kárpát-medence ősi fényteréről
  • Az égtájak, a körkereszt és a földrajzi “formációk” kapcsolata
  • Az első emberpár, a fényharcosok és a Boldogasszonyok tudása
  • Az ember és a vele szövetséges élethullámok kapcsolódása
  • A földi emberek, a csillagkolóniák és más civilizációk egymásra hatása
  • Atlantisz, Lemuria és az ismert világ kapcsolata
  • Az emberi civilizációk különbségéből adódó energetikai blokkok, traumák a Kárpát-medencében, s ezek tovább hordozása a személyes és kollektív történetekben
  • Az ősi papnők története és tudása
  • Az Árpád-ház ősi küldetése, és ebből mi valósult meg, néhány ismert történelmi személy sorsán keresztül
  • Az emberi érzelemtest fénytestté transzformálása
  • Mozgásrendszer: Nagy sorscserélő gyakorlatsor

Ezek a tudások mind a kollektív teres állítás módszerével érkeztek, s több csoportban dolgozva folyamatosan az derült ki, hogy egy egységes tudásmezőből érkeznek. A következő években folyamatosan szeretném átadni mindezt. A tudás egy részét másokkal együtt, más részét pedig könyv vagy tanfolyam, csoportos munka formájában. 

Az első ilyen alkalom július 23-24-én lesz, amikor Marusa Marcsival a Nagy sorscserélő gyakorlatsor elemeit és a hozzá tartozó tudásokat tanítjuk Budapesten. Erről hamarosan külön poszt is készül.

Jelentkezni itt tudsz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

A Kút mudrája a tisztító gyakorlatból. 

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...