asztrológiai állítás belső törzs coaching elmélkedés kártya kézművesség kollektív tér meditáció módszer leírása Nap_kertje női kör önismeret papnő természeti asszony vers Világfa terei

Kifestő, könyv és kártya rendelés

Nagyon sok szeretettel várom a Nap kertje kártya vagy a Világfa terei kártya megrendeléseteket az alábbi űrlapon. Az ajánlóért és képekért kérlek, görgessetek lejjebb.

Kérlek, írd ide, hogy hány darabot rendelsz. Ha ebből a kártyából nem kérsz, csak húzd ki, vagy írj 0-t. A kártyacsomag ára: 5300 Ft.
Kérlek, írd ide, hogy hány darabot rendelsz. Ha ebből a kártyából nem kérsz, csak húzd ki, vagy írj 0-t. A kártyacsomag ára: 4800 Ft.
Kérlek, válaszd ki, hogy hol szeretnéd átvenni a rendelésedet.
Ha szeretnél email értesítőt kapni a további programokról, például szerzői estekről, állítói napokról, válaszd az "igen"-t, ha nem, akkor a "nem"-et. Ha már feliratkoztál, válaszd a "már feliratkoztam" opciót. Köszönöm.
Engedélyezem, hogy a www.bottyankatalin.com weboldal üzemeltetője válaszoljon az űrlapon megadott email címemre, illetve, hogy számlacímemet tárolja.
Kérlek, írd ide a lakcímedet/számlacímedet. Ha vállalkozóként el szeretnéd számolni a számlát, akkor az adószámodat is írd ide kérlek. Köszönöm.

Ős-ének – kifestő

Egy újabb Nap kertje kiadvány van a kezemben. Ős-ének címmel 12 rajzot tartalmaz a mappa. Fekete-fehér vonalak, pontok alkotják a motívumokat. A rajzokat még anno manicheus gyöngyhimnusz illusztrációkként készítettem. Régóta rakosgattam őket, s most úgy érzem, itt az idő, hogy minél több emberhez eljussanak.

A mappa A/4-es. A rajzok egyesével, nem összefűzve-tűzve vannak benne, így ha színezed, s tetszik, akár ki is teheted egy keretben vagy üveglap mögött a faladra.

Tudom, így könnyű fénymásolni is, de kérlek, tisztelj meg azzal, hogy megveszed a kiadványt, így támogatva és elismerve a munkámat. 1500 Ft, ez nem sok, úgy gondolom.

Nap kertje kártya

A tizenkét  kártya egyszerre vezet végig a Nap, a Hold, a kilenc bolygó, valamint egy rejtett égitest jelentésén és saját belső valóságod mikrokozmoszán. Rajtuk kívül egy tizenharmadik kép, az intuíció által vezetett égi utazó rajza is jelen van. Ez az utazó téged jelöl útonjáróként. Ő van a kártyák hátoldalán. A csomag ajánlott mindenkinek, aki önismeretét, intuícióját szeretné erősíteni. Jó szívvel használhatják coachok, pszichológusok, asztrológusok, családállítók és más segítők is.

A könyvecskében 6 féle alkalmazási módra tesz az alkotó javaslatot, majd a kártyák leírásai következnek: Föld, Nap, Hold, Mertkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz és Plútó. Mindegyik kártyához 3 oldalas leírás tartozik, mely segítségével finom jelzések érkezhetnek a kérdezett esemény, helyzet vagy téma sokrétű valóságáról. 

A kép és a szöveg együtt dolgozik a használóval, így senki nem kap készen semmit. A kártyák ereje az, hogy a kérdező az adott helyzetet egy  magasabb állapotra emelve haladjon önmaga legjobb szinte felé.

A világfa terei kártya

A Világfa terei misztérium kártyák tovább nyitják a Nap kertje kártyák által felébresztett tudásodat. A kártyák hátoldalán a téged képviselő égi utazó most az Univerzum életet hordozó tereibe lép. 

Négy hármasság az, ami megmutatkozik most. Ezek közül az első a kozmikus fa 3 ága, s megnyílik a törzs, az odú és a mélység 3-3 tere is. Ezek további rétegekbe vezetnek majd, de most a megértésünk számára ez a 12 lehetőség éppen elég.

A három égi ág a Tér, az Idő és az Energia. Ezek együtt minden dolog jelenlétét adják. Fény jellegűek és tágító, ritkuló, kisugárzó, végül pedig lefelé indító hatásúak.

A három földi tér a Törzs összefoglaló nevet kapta és a Tudat, az Érzékenység és az Élet titkait hordozza. 

A három alsó világbeli tér a Gyökerek területe. Itt a Pillantás, a Szövedék és a Mélység tudása vár rád.

Végül az Odú újra itt a földi világban a Szándék, a Kinyílás és az Önmeghaladás erőivel találkoztatja a használót. 

A szerző,  Bottyán Katalin, alkotó, személyiségintegrációs állításvezető, coach. Négy gyermek édesanyja, büszke nagymama. Számos utazást tett és vezetett az egyre tágabbra nyíló belső terekben, hogy megismerje és megismertesse azok szépségét és bölcsességét. 

Nap Kertje kártyaképek
Nap Kertje kártya képek
Nap kertje kártya és könyv borító

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...