Elsősorban a párkapcsolatban átélt harag , megbocsátás, elengedés témája érdekel sokakat. Ebben a kérdőívben 3 blokkot találsz. Ezekben az állítások vagy az egyéni konzultációk során jellemzően jelentkező párkapcsolati problémákat sorolok fel. Mindhárom blokkban ugyanaz a felsorolás található. Kérdéseim arra vonatkoznak, hogy szerinted mely maximum 5 párkapcsolati probléma 1. okoz haragot, 2. megbocsátható, és 3. vezet vagy vezessen mindenképpen elengedéshez, szakításhoz. Ha fontosnak tartod, 5-nél többet is választhatsz mindhárom kérdés esetében, de úgy gondolom, érdemes a legfontosabbakat kiemelni, hiszen a gyógyulás/gyógyítás is csak egy-két szálon indulhat meg először. A válaszaidat kiválasztással adhatod meg, illetve mindegyik blokk után szabadon kifejtheted a véleményedet.

Munkádat előre is köszönöm!

Kérlek, írd ide a neved vagy a jeligédet
Kérlek, adj meg egy email címet, amin a kapcsolatot tarthatom veled.
Kérlek válassz maximum 5 dolgot, ami meg kell/ meg lehet bocsátani a párkapcsolatban. Együtt lehet élni vele, vagy érdemes megváltozásáért tenni valamit!
Itt jelezheted, ha szeretnél havonta maximum 3-4 alkalommal szívesen fogadnál email üzenetet az állítói napok időpontjáról illetve a témába vágó cikkeket.
Ide írhatod a témához kapcsolódó hozzászólásod, véleményed, kiegészítésed témáját. Köszönöm.
GDPR nyilatkozat

Ha állítói napra szeretnél jönni, kérlek, itt jelentkezz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

 
Családállítás & Személyiségintegráció
Zárt csoport · 217 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre abból a célból, hogy ha van kedvetek,…