Miről ismered meg? Váratlan fordulatok vagy helyzetek jellemzik, sugárzó, robbanékony, kommunikatív és ultramodern. Színes és kifelé irányuló. Kifordítja sarkából a világodat. A semmiből tűnik elő, és oda tűnik el egy szimplán induló napon. Zseni.

Mi van a képen? Szürkéskék háttér előtt kék színeket áraszt az Uránusz. Összegyűjtött energiáját átható erővel sugározza ki. Az általa kiküldött információk már a felületén saját életet nyernek, elindulásukat és egész útjukat az őket feltöltő cél vezérli. Intelligensen választanak pályát, nagy távolságokat hidalnak át, s ahová megérkeznek, ott semmi sem marad már ugyanaz. Mégis: vannak ott lent olyan világok, ahol szívesen fogadják az új rendet, s fent is készül egy szív alakú kozmosz a dimenzióugrásra.

Mikor válaszd? Ha eddigi életeden túlmutató célt választottál, és átható erő szükséges a teremtő erőd kiárasztásához. Ha elkerül vagy eláraszt az ihlet, az isteni szikra. Ha férfi vagy, és gyermeket szeretnél. Ha nő vagy, és egy ilyen férfire vársz a semmiből. Ha az Uránusz hangsúlyos a horoszkópodban: például a Vízöntő jegyében születtél, vagy itt van az aszcendensed.

Pólórendelés méret és pólószín megadásával:  napkertje@gmail.com

Valami mást kerestél? Olvass tovább: https://www.bottyankatalin.com/a-nap-kertje-bolygos-polo/neptunusz-3/

Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/NapKertje/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.