Miről ismered meg? A Hold változékony, hűséges, anyai, érzékeny, mélységeket mozgató, árnyékot, éjszakát fényesítő, gondoskodó, titkokat tudó, szépséges tükör, szétfolyó vagy időt, pénzt beosztó.

Mi van a képen? Éjkék háttéren fénylik együtt a fogyó és a telihold, vagy talán a Nap egy hűvösebb változata?  A Nap képének szépséges társa, a ciklikusság forrása hasonló és mégsem hasonló ahhoz, akivel együtt említik a mítoszok. Ereje a vizekre hat a leginkább, legyenek azok a tengerekben vagy a testünkben, a fénye megvilágítja az éjszakai utakat, s az általa keltett történetek spirálisan ismétlődő epizódokat tartalmaznak. A kép sarkai és oldalai felől a négy minőség és elem kelyhei nyújtózkodnak hozzá tanításért, mely meg is érkezik időben a finom, pontszerű áramlatok hátán, éppen oly módon, ahogy az a legjobb.

Mikor válaszd? Bölcs ritmust kívánsz az életben találni, mely segít akkor is, ha árnyékok vesznek körül, s fényre vágysz, vagy ha túl sok minden, s hűsölni szeretnél. Édesanyád után vágyakozol, vagy édesanya leszel hamarosan. Vizek harmóniája hiányzik, vagy nőiségedet (esetleg társad nőiségét) szeretnéd megérteni. Válaszd ha a Hold hangsúlyos a horoszkópodban, pl. a Rák jegyében születtél, vagy itt van az aszcendensed.

A Hold hívása olyan, mintha víz felületén ringanál, s éreznéd, hogy a nagy mélység emel.

Ha ez még nem az igazi, olvass tovább: https://www.bottyankatalin.com/a-nap-kertje-bolygos-polo/merkur-3/

Pólórendelés méret és pólószín megadásával:  napkertje@gmail.com

Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/NapKertje/