A Nap Kertje Rajzolókör gondolata azért született meg, mert már biztos, hogy a szívünkben élő kis világban éppen olyan csodákat találunk, mint fent az égen. Mint fent, úgy lent, mint kint, úgy bent. A Nap Kertje Rajzolókör azért jött létre, hogy megrajzoljuk személyes bolygóinkat, s rajzolás közben megértsük, megbeszéljük a nekünk megsúgott titkokat. 

Szeretettel várlak, ha elmélyülten, mégis vidáman rajzolni szeretnél. Amit alkotsz, az megmarad, személyes világodat díszíti, szépíti majd. 

Első találkozó:  2019.október 26-án 17:00-kor.Szeretettel várlak 🙂 A programon bolygóképeket fogunk rajzolni, és beszélgetünk a mindenség alkotás közben érkező titkairól.

Amire szükséged lesz: zselés tollak, karton, rajztábla, nyitottság. Én is viszek tollakat, kartont, de azért hozd a te kedvenceidet. 

Szeretettel várlak 🙂 Kati

A kör díja: 3000 Ft/alkalom. Előre fizetve az összest 39.000 Ft helyett csak 30.000 Ft-ot fizetsz, azaz, így 3 alkalmat ingyen kapsz.

Bottyán Katalin - Nap Kertje -Föld
Bottyán Katalin – Nap Kertje – Föld

Inspirációnak nézd meg az én bolygóimat:  https://www.bottyankatalin.com/a-nap-kertje-bolygos-polo/

Kérlek, válaszd ki, hogy rendszeresen vagy csak egy alkalomra jelentkezel.
Kérlek, a legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Díja: 5.000 Ft / alkalom. Egy összegben fizetve a 12 alkalom 110.000 Ft.
Ha szeretnél email értesítőt kapni a további programokról, például szerzői estekről, állítói napokról, válaszd az "igen"-t, ha nem, akkor a "nem"-et. Ha már feliratkoztál, válaszd a "már feliratkoztam" opciót. Köszönöm.
Engedélyezem, hogy a www.bottyankatalin.com weboldal üzemeltetője válaszoljon az űrlapon megadott email címemre.
Kérlek, itt jelezd kérdésedet, kérésedet, témádat, vagy mindent, amit fontosnak tartasz.
https://www.facebook.com/NapKertje/?modal=admin_todo_tour