Letölthető meditációk, hanganyagok, előadások (görgess le értük 🙂 )

Kedvesek, azzal tudom segíteni az önálló önismereti, életrendező munkátokat, hogy egyes hanganyagokat szabadon elérhettek az oldalamon. A következő témák között válogathattok: nőiség, családállítás, évkör, önismeret és védelem.  Jelenleg 18 hanganyagot találtok itt az oldalon legörgetve, de folyamatosan készülnek egyre újabbak is, így néha érdemes lesz visszalátogatni. A meditációk egy részét videó formájában is elkészítem, melyeket a Youtube csatornámon osztok meg.

Szeretettel: Bottyán Katalin

A hanganyagok egyszerű telefonnal készültek, sok esetben élőben vettem fel őket: családállítás bevezetőjeként vagy zárásaként, női körön. Éppen ezért az eddig őket használók tapasztalata az, hogy életszerűek, megszólítanak. Hordozzák és közvetítik a csoportmunka és az online konzultáció élő terét. Dolgozhatsz velük más módszerek mellett is, amikor kellemesnek érzed. A hanganyagok szeretetteliek és biztonságosak, szelíden kísérnek téged az utadon.

Ha úgy érzed, többet szeretnél, jelentkezhetsz állításra, online konzultációra, vagy csoportos programjaim egyikére itt: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

A visszajelzések, vélemények oldalon a meditációk hatásáról is olvashatsz, ha szeretnél, és örömmel veszem, ha te is visszaírsz 🙂

Visszajelzések, vélemények

Áldás.

Valamennyi hanganyag szabadon megosztható az eredeti link segítségével. Minthogy mindegyik hanganyag a saját szellemi termékem, kérlek, nevemmel együtt add csak tovább. Köszönöm.


BÉKE meditációk: 

Béke meditáció a belső férfi és nő mély gyógyításával és a Kárpát-medence fényterének megalkotásával

Nőiség meditációk:

Töltődés a folyó, a vízesés, a fény, a szél és a föld erejével. A természeti asszonyok titkos tudásának üzenete.  A meditáció terét kiegészítő cikket itt olvashatod: https://www.bottyankatalin.com/2021/02/14/bolcs-asszony-kunyhoja-toltodes-az-elemekkel-es-a-termeszeti-asszonyok-tudasaval/

Méh fény meditáció Kapcsolódj, gyógyulj, tisztulj méheden keresztül 

Szer-elem-tér Tánc lélekpároddal

Anyaság vágyának teljesülését támogató meditációLátogatás a belső családodnál a szíved terében. Online családállítás bevezetőjeként élőben elhangzott meditáció hangfelvétele.

Női kör záró meditáció Bízd Földanyára aggasztó témáid átalakítását és a Fényre a változás jóváhagyását. 

Családállítással kapcsolatos meditációk: 

Kapcsolódás 7. generációs őshöz, annak sérüléséhez és gyógyulásához. 

Az ősök csarnoka. A meditációban belépsz őseid arcképcsarnokába. Látod azt is, hogy álmaikban milyen volt az életük, s miben különbözött ettől a valóság. Végül mécsest gyújtasz az Élet oltáránál, s elfogadod mindazt, amid van.

Évköri meditációk:

Nagyboldogasszonytól Kisboldogasszonyig. Augusztus 15-szeptember 8. közötti időszak meditációja

Életfa, év végi meditáció A meditációban erőforrásaiddal, segítőiddel találkozva végül elérsz az Élet fájáig.

Önismereti témájú meditációk: 

Johari ablak pillangói  A hozzájuk tartozó cikket itt találod. 

A Johari ablak első szobája: Én is tudom magamról, más is tudja rólam.Ismert világodba lépünk, s céljaidat segítő átalakulásokat végzünk, hogy minden jobb legyen. 

A Johari ablak második szobája: Én tudom magamról, de más nem tudja rólam: Titkok gyógyítása, s fénnyé változtatása

A Johari ablak harmadik szobája: Mások tudják rólam, de én nem tudom magamról Egy mély szembesülésre számíthatsz a meditáció segítségével, és arra is, hogy át tudod venni az irányítást életed egy fontos része felett. 

A Johari ablak negyedik szobája: Én sem tudom magamról és más sem tudja rólam. Utazás lényed spirituális szintjén. 

Új utak választása a kollektív változások sodrában és megérkezés  Indulás az élet oltárától a célod felé, válaszutakon keresztül, a kollektív tér hatalmas történései között, annak hatása alatt, s békés megkérkezés. 

Szív forrásához vezető ellazító meditáció  Sokakat érint, hogy a kollektív tér hatalmas folyamaira válaszul nehezebben alszunk mostanában. Ebben a helyzetben segítség lehet ez az ellazító, szív-központba vivő meditáció. 

Védelem meditációk: 

Koronavírus állítás bevezető meditációja

Védelem meditáció (Kozmikus gyermek)

Amennyiben úgy érzed, szívesen támogatnád azt a munkámat, hogy további – akár technikailag jobban kivitelezett – hanganyagokat készítsek, örömmel veszem, ha nálam jelentkezel konzultációra, ajándékkártyát adsz szeretteidnek, vagy akár adománnyal is hozzájárulhatsz a tevékenységemhez: 10401330 85495450 53511003. Köszönöm.

Kulcs. Életfa. Életösvény. A képet egy féldrágakővel bevont kartonra készítettem. fehér, piros, ezüst és arany színű vonalakkal. Egy spirális kulcs helyezkedik el a Hold és a Nap között, amelyből virágok és gyümölcsök nőnek ki.
Bottyán Katalin – Kulcs