Miről ismerhető meg Jupiter ? Jóindulatú, barátságos, szerencsés, teljes, ajándékozó hajlamú, törvénytisztelő. Sokakat táplál, derűs, kiegyensúlyozott, önálló, vallásos vagy spirituális érdeklődésű. Rendkívül támogató, a  önálló rendszert alkot a nagy rendszeren belül. Igazságos. Mindent megnövel, amihez hozzányúl.

Mi van a képen? Fehér háttér előtt színesen ragyog a Jupiter, megmutatva gomolygó felhőkből álló felszínét. A fentről érkező, függőleges sávok láncokat alkotnak, így kapcsolódnak a lentről érkező, de felfelé nyújtózkodó növényekhez. Mindenkinek megvan a belső igazsága, s a sajátos égi kapcsolódása, amelyek között a Jupiter jelenti a törvényt – mindenkinek megadva a tiszteletet és megbecsülést. A fehér szín ellenére kissé vizes jellegű a közeg: mint hosszú hínár-oszlopok az óceánban, érkeznek a személyre szabott tanítások minden virághoz.

Mikor válaszd? Ha bölcsességre vágysz, vagy összegzésre készülsz. Jó szerencsét kívánsz valakinek, vagy neked van szükséged szerencsére egy cél elérése érdekében. A lehető legjobb végeredményre törekszel, egy áldás által kísért úton. Növelni szeretnéd bevételeidet vagy tudásodat. A bőséget szeretnéd megélni az életedben, vagy meglévő jómódodat áldássá szeretnéd változtatni mások számára. Törvényesíteni szeretnél egy kapcsolatot. Ha a Jupiter hangsúlyos a horoszkópodban: a Nyilas, vagy a Halak jegyében születtél vagy itt van az aszcendensed.

Hasonló hatású, mint a Nap.

Pólórendelés méret és pólószín megadásával:  napkertje@gmail.com

Ha mégsem ezt választod, olvass tovább: https://www.bottyankatalin.com/a-nap-kertje-bolygos-polo/szaturnusz-3/

Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/NapKertje/