állítástörténet családállítás kollektív tér

A vírushelyzet, az immunrendszer tükre és a Föld

A vírushelyzet, az immunrendszer tükre és a Föld

Egy állítást kérő azt kérte, hogy az immunrendszerének az állapotára nézzünk rá, és nézzük meg azt, hogy egyes (általa negatív hatásúnak érzett) családtagoknak milyen befolyása van arra, hogy az immunrendszere hogyan tud működni. 

Azt láttuk, hogy az immunrendszer valóban azoknak a generációs, inkarnációs és családi hatásoknak az érintésére  érez hűvöset, didereg, feszül és gyengül, amelyeket ő gyanított. 

Láttuk, hogy az immunrendszer élénken reagál azokra a hatásokra, amelyek között él az állítást kérő. Ezek legyenek személyes, családi, vagy kollektív teres hatások, információk, az immunrendszer jelen időben válaszol nekik. Nagyon megrendítő volt látni, ahogy ténylegesen, élő módon reagál az immunrendszer és az energiája nő vagy csökken attól függően, hogy milyen hatás éri. 

Felállítottuk a térbe a családtagokon, az állítást kérőn kívül a kollektív tér jelen állapotát is. Ebbe beleértve a vírust, a maszkviselést, az oltásokat, a törvényi körülményeket. Itt jött a nagy csavar a dologban: azt láttuk, hogy ezek a körülmények pozitív hatásúak az állítást kérő immunrendszerére. Az immunrendszer először érezte, hogy megkönnyebbül. Ez volt az első pozitív hatású szereplő számára, beleértve az állítást kérő saját képviselőjét is. Ugyanis akik bent álltak a rendszerben, mind feszültséget, stresszet okoztak az immunrendszernek. Maga a vírushelyzet és a kollektív tér állapota volt az, ami megerősítette őt.

Elgondolkodtató, hogy saját magunkra is gyengüléssel reagálhatunk, s hogy a kollektív tér intelligenciája miért hozta létre a járványhelyzetet. 

A föld bolygó spirituális/érzelmi tisztulásért, az emberiséget kötelékben tartó sebek, érzelmi sérülések, haragok, traumák feloldásáért, az emberi közösségek érzelmi felfényléséért, az élethullámok közötti harmóniáért. 

Az állítás további részében megnéztük, hogy hogyan történik ez a dolog és miért van ez így. Azt láttuk, hogy ezek a kollektív teres keretek odaterelnek bennünket egyrészt azokhoz az emberi kapcsolatokhoz, amelyekre figyelnünk kell és amelyekkel kapcsolatban el kell végeznünk bizonyos oldásokat, megbocsátásokat, elengedéseket, átkeretezéseket. Észrevettük, hogy meg kell látnunk magunkban és másokban,  és egyúttal nyíltan fel kell vállalnunk és másoknak is meg kell mutatnunk a szeretetet. Erre késztetett bennünket egy, a  a térben megjelent különleges energiaminőség, ami Földanyából emelkedett fölfelé, és áramoltatta a rég eltemetett információkat fölfelé, az emberek tudata felé a föld mélyéből.  

Ez az erő azt a munkát végezte, hogy folyamatosan csatornázta a föld mélyéből mindazokat az elnyomott emberi történeteket, amelyek a földet és egyúttal ez emberi kollektív tudatot szennyezik és terhelik. 

Tehát nem csak a gumiabroncs és más szemét okozhat a földnek terhet, hanem mindazok a történetek, az emberi érzelmek, drámák, amelyeket valaha a föld alá temettünk úgymond. A halottakkal eltemettünk. A generációs történeteinkben eltagadtunk. Az inkarnációs történeteinkben benne ragadtak. Ide tartozik a mágia, a tudattal feldolgozhatatlan kötések stb. Több száz inkarnációt leélhettünk úgy, hogy ezek a föld alatt maradtak, senki nem nézett velük szembe, senki nem oldotta fel őket.

A földnek ez a feltoló hatása felhozta ezeket és szembesítette velük az állítást kérőt.

Egy nagyon összetett tér mutatkozott meg. Megjelentek a családi rendszerből olyan, több száz év távlatából már egyértelműen összefüggő történetek, amelyeket generációk sokasága választott el egymástól, és vezettek egyenesen az állítást kérő személyes tapasztalásai felé. Ezek a történetek mint egy tükörben  jelentek meg az állítást kérő terében. Ahogy egyesével szembenézett velük, az immunrendszer egyre erősebb, stabilabb lett. Felmelegedett, szeretetet, védettséget, kapcsolódást érzett, s a föld mélyéből felfelé áramló hatás is csökkenni kezdett, majd meg is szűnt. A családtagok közötti kapcsolat harmonizálódott, áramlott a melegség és a szeretet, végre megérkeztek valamennyien.

Azt láttuk, hogy a vírushelyzet tulajdonképpen egy hatalmas tisztító folyamat és hatás, amely a Föld energetikai-spirituális megtisztítását célozza. Ezt mi magunk úgy tudjuk segíteni, hogy amit felhoz bennünk napról napra az élet, azokkal a dolgokkal teljes bátorsággal szembenézünk, elfogadjuk és meggyógyítjuk, azokat a szeretet tükrébe állítjuk. Ez viszont egyedül nem mindig megy. A léleknek néha ez a tükörbe nézés nagy kihívás, s ez okozhatja a betegséget. A tükörbe muszáj belenéznie, de ez a testi tudat számára lehet nagyon nehéz, nem mindig bírja el. Ezért van ilyen óriási szerepe a kis csoportoknak, közösségeknek , az önismereti munkának és az emberek között áramló támogató szeretetnek. Az immunrendszerünket is és a spirituális erőnket is megerősítik. Ezek képessé tesznek bennünket arra, hogy ami a tükrünkben van, azzal szembe tudjunk nézni.

Ami a tükörben van, az tehát nem a te hibád, azt nem te okoztad. Azért kerül oda, mert a föld tisztul. Egy hatalmas kollektív folyamatban vagyunk , aminek ez az impulzus is a része. 

Kapcsolódj az emberi jósághoz és szeretethez, kapcsolódj a természethez, a napfényhez, és az isteni segítő szeretetteljes támogatáshoz, a benned élő új éghez és új földhöz.

Áldás

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...