Köszönöm szépen mindannyiótok bizalmát. Áldás a közös terünkre

Nap kertje könyvről és kártyacsomagról: 

Csodás kártyák, szívet melengető csak a kártyák nézegetése is.Egyszerű, iránymutató leírások.Nekem áthozza a bolygók energiáit. (Marcsi)

Családállításról és coachingról: Azt is el szeretném mondani, hogy nagyon hálás vagyok Neked, amiért így végigkísértél a folyamaton, és fogod a kezem, ha kell. Itt azt érzem, közösségbe kerültem, ahol jó lenni, ahova jó tartozni. Jópár szakembernél jártam már, nagyon sok jóval is találkoztam, de ez a határozott, tiszta tér és erő, szándék, ami nálad van, amivel dolgozunk egészen különleges.Soha nem a saját véleményed alapján rendezel, és ezt is nagyon szeretem. (Anna)


Nap Kertje kártyákról: Kati képei önmagukban is elvarázsoltak, úgyhogy már nagyon vártam a kártyák megszületését! A kártyát és a leírást olvasva emelkedettséget éreztem, hogy nem agyalok vagy próbálom kitalálni, hogy mi lesz az adott élethelyzettel, amire húztam, egyszerűen csak megemel! A leírás külön meglepetés volt, minden szava annyira áramló, mint egy költemény. Olvastam munkákat, amiknek vannak csodálatos részei, és vannak kevésbé jól sikerültek, ahol érezhető, hogy elakad az ihlet, itt ilyen nem találtam. Szinte olyan, mintha egy lélegzetre íródott volna, kerek és letisztult! Áldást kérek az útjára a világban, és alkalmazóira is! (Saci)

 Szabó Sára (pszichológus),

Szia Kati! Nagyon jó volt az egyéni állítás. Van egy másik problémahalmazom is jelenleg. Arra szeretnék legközelebb egyénit. (Judit – egyéni állítás után)

Szia! csak le akartam írni, hogy nagyon köszönöm méh meditációt, amit elértem a letölthető meditációidnál. Döbbenetes és nagyon erős élmény volt. Mielőtt mondtad volna a szövegben mit kell látni én már láttam és találkozni papnői magammal, nagyon megrendítő volt. Olyan volt mintha a múltban ezt ő /én láttam volna, hogy egy nap a jelen énem segítséget fog kérni. Nagyon erős élmény volt megtapasztalni, hogy visszavitt a saját születésemhez, láttam édesanyámat es magamat ahogy mázasan, véresen felsírok, a fejem felett meg egy fekvő félholdat láttam, ami hologramosan keringett körbe-körbe, majd lassan elhalványul ahogy teltek a földi percek. Egyik tanítás amit kaptam, hogy lehet az apai örökség jelen van a családnév átörökítésekor ám az anyai örökség is ott van. Az anya örökíti at a ritmust gyermekének, amikor az anyaméhben formálódó szív átveszi az anya ritmusát, kihat az életében a lélegzetére, a járására, a szeretkezésére. Unokád ritmusa most a te ritmusodat éli még és ezt nagyon szép lehet közösen eldobolni. (Bianka, Méh-fény meditációval kapcsolatban)

Szavakkal szerintem nehéz leírni azt az érzést, amit Katitól és az ő módszerétől kaptam! Jelenléte nyugodtságot és bölcsességet sugároz, ami nekem azért fontos, mert ettől hiteles, valamint az én és a családom sérüléseinek megértéséhez ez a két dolog elengedhetetlen. Végig éreztem, hogy Kati minden sejtjével figyelt és azon volt, hogy a lehető legjobbat nyújtsa nekem. Az első dolog, ami eszembe jut róla, az egy szép kancsó, mert megüresíti magát, és hagyja, hogy a Jó Atya munkálkodjon rajta keresztül, úgy, hogy közben személységét is adja ehhez. Hálásan köszönöm! Áldás van munkádon – Krisztina (egyéni és csoportos állítások, női kör után) 

Ezúton szeretném megköszönni Katinak a múltkori állítói napon való online állítást, fantasztikus volt.
Évek óta tervben volt, hogy kipróbálom a módszert, de úgy látszik, Kati kellett hozzá, hogy ez megvalósuljon. 😍
Én más módszerrel dolgozom, amivel nem fértem hozzá ilyen formában az aktuális témámhoz, viszont így igen.
13000 km-re Magyarországtól Kati segítségével megszabadultam egy elég nagy csomagtól. Szívből ajánlom Katit, hatalmas tudással rendelkezik, és nagyon profi! Köszönöm szépen! 💞💫 (Zsani, Argentínából – online állítás után)

Kedves Kati! A múlt heti ikerállítás nagyon mély rétegeket bolygatott meg. Azóta ömlenek az álmok. A motívum ugyanaz. Először a szülői házat láttam teljesen felújítva belül. Ma egy öreg 84 éves rokon házát láttam teljesen felújítva, autóval jöttek a rokonok. Újabb állítás téma jön, már jött az álom. Anyukám testvére, neki a családja. Itt nem látok mást, csak az elszakadást. Éjszaka náluk voltam a házban. Rossz volt, menni akartam ki. Nem engedtek. A kabátomat elvették, hogy ne tudjak elmenni. Bementem a fürdőszobába, folyattam a vizet a wc-be, hogy talán a víz segít nekem….. Nagyon köszönöm ezt a szép napot is, mint a többit!!!! (Judit – Ikertestvér, ikerláng, iker energia állítói nap után)

A dolgaim szépen alakulnak, a munkahelyemen nagyon felfelé ívelek anyagilag is, meg a kollégák, diákok, minden jobb.  (Judit, asztrológiai állítás után)

Én is azért irok mert képzeld megjött a mensim..ezzel nincs is gond..de mindig olyan görcseim voltak,hogy 4 napig gyógyszeren éltem,hogy be tudjak jönni dolgozni..hála és köszönet neked,hogy semmi ilyet nem érzek,picit fájt a derekam de azt hittem elaludtam azért..ráadásul a vérzés is normalizálódott nincsenek benne nagy vérrögök csak itt ott pici és a szine is egészségesebb..szóval hála és köszönet. (Anonima, nőiség, egység témában kért asztrológiai állítás után 2 héttel )

Szia Kati!
Gondoltam megosztok veled egy jó hírt. Meg szerintem az az asztrológiai állítás is kellett ehhez. Babát várunk, 13. Héten vagyok, minden rendben. (Timi – Kifejezetten nőiség, babavárás témákra kért asztrológiai állítás után 3,5 hónappal)


Női kör – abban állítás után: Minden pillanatát élveztem,még így is, hogy közben azért kicsit máshol kellett lennem! Mégis úgy érzem,hogy hazaértem! Az állítás pedig…már nagyon rég vágytam rá, és persze nincsenek véletlenek, de olyan ‘aha’élmény volt! Olyan mondatok,érzések jöttek,amikkel már nagyon régóta foglalkozom,és szinte hihetetlen hogy most is előkerültek,bizonyosságul, hogy továbbra is dolgom van velük! Csodálatos! Remélem,h el tudok járni közétek,mert jó ide tartozni! (Szilvi – Bennünk élő Boldogasszonyok témájú női kör után)

Szia, ez a tegnapi kör jó erős volt. Este hazaértem, és két fél és órán keresztül bogtem, sirtam, zokogtam. Annyi sérelem előkerült, mert eddig be voltam fagyva, és most minden megolvadt, tette a dolgát a viz. Annyira áldásos a munkád és olyan szépen munkálkodik rajtad keresztül a Boldogasszony. Éreztem is hogy ott volt velünk. Köszönöm neked (Krisztina, Bennünk élő Boldogasszonyok témájú Női kör után)

Kedves Kati,visszajelzést szeretnék adni az állítás után. Augusztusban állítani voltam, szeptben segítő voltam párkapcsolat témában. A bajom az volt hogy soha nem kölcsönösek a szimpátiák, vonzódások. Most találkoztam egy sráccal és sok idő után, úgy érzem kölcsönös a dolog.
Köszönöm. (Helga)

Női Önismereti Körön való részvétel után: Köszönöm szépen a tegnapi napot is! Elképesztő h már megint mennyi dolog rendeződött, tudatosodott. Nem tudom hány szinten dolgozunk, de rengetegben. Kapkodom a fejem h nini ez is meg ez is meg ez is meg ez is történt… miközben nem tudom őket rögzíteni, mert itthon meg nagyüzemben megy a családi élet annak ezer szalaval. (Timi)

Egyéni és csoportos állítások, személyre szabott tanácsadás után: Szia Kati! Hála a javaslatodnak, nagy kalandban, élményben részesültem. Ismét intuíciómra hagyatkozva, gyorsan találtam csodás helyeket a “földemen”, Szadán: learatott búzatáblát. Nem nyugodtam, kerestem még kalászos búzatáblát, ezüstös csillogásút. A számomra irtózatot keltő rovarok ellenére le mertem feküdni a búzatábla közepén a földre lélegezni, tapasztalni. Ugyanígy búzabála mellett, majd mellette a földre. Mennyei illatát próbálták beinni a sejtejeim. Felültem, nagyon megijedtem, mert valami kiugrott mellőlem: egy naaagy nyúl szaladt el mellettem kb két méterre, cikázva tovarohant. Csoda! Hazafelé megtaláltam az aranyló fényű, színű növényt, ezt a színt keresetem: interneten kikerestem: zab. A hetekben pont elhatároztam, hogy naponta eszem zabot a progesteron miatt. Szóval ösztönzésedre ezt mindet kaptam. Vittem haza is az élményből: megosztom fényképen. Kincs vagy számomra. Hálát érzek irántad. Köszönöm, hogy tanulhatok tőled. (Emese)

Egy résztvevőtől, aki először jött állításra, segítőként: Én általában félek megszólalni idegen társaságban, de tegnap olyan kedves légkör volt, mintha régi ismerősök között lettem volna. Ezt minden résztvevőnek köszönöm. Számomra jó volt minden állítás, időnként eszembe jutnak momentumok. Bár laikus vagyok és csak ezen az egy állításon vettem részt, azt kell mondanom Bottyán Katalin, hogy tökéletes voltál. Pont jó volt minden, jobb nem is lehetett, nem is kellett. Mindenkinek minden jót kívánok! (Kamilla)

Személyiségintegrációs és kollektív teres állítói hétvégén való részvétel után: Nagyon tartalmas, témákban gazdag volt a két nap együtt. Én nem is nagyon emlékeztem a történetekre. Vasárnap este amire emlékeztem, azt lejegyzeteltem. Utólag jutnak eszembe részletek egy-egy állításhoz. Kavarognak a fejemben egyes jelenetek, most ülepszik. Jól érzem magam azóta is, nagyon mélyen alszom. A saját állításomból is teljes részek maradtak ki. Amikor beálltam a saját helyemre az inkarnációban történt halálom után feküdtem, ott aludtam. Hogy ott mit beszéltek felettem, semmire sem emlékszem. De nagyon mély nyugalmat érzek a történetekkel kapcsolatban. (Judit)

Évek óta az első, ami kimozdított (Anita)

Kedves Katalin,
Voltam családállításon Nálad segítőként, és mondtad, hogy jelezzünk vissza utólag, hogy milyen volt.
Rendkívüli volt számomra a két családállítás. Olyan tulajdonságokra világított rá, hogy van, amiről meg voltam győzve, hogy nem rendelkezek. Például amikor egy erőszakos apát játszottam és úgy voltam vele, hogy nem vagyok erőszakos természetű, rájöttem, hogy bizony életebemben nem egyszer voltam kegyetlenül az. Így már tudom javítani ezt a tulajdonságomat.Sokat segített az önismeretem fejlesztésében, és a gondolkodásomat is javította, kicsit összeszedettebben tudom felmérni az életben felmerülő szituációkat.
Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem!
Üdvözlettel: …. (Laci)

Szia, jó hírekről szeretnék írni neked : Képzeld nagyjából minden megoldódott, sokkal több mindent értek mostmár. Visszajöttem és hosszas átbeszélés végén tisztáztuk a dolgokat a barátommal. Most sokkal jobb minden, mint ezelőtt, de szerencsére a szüleivel is ugyanez a helyzet. Ők hihetetlenül kedvesek (számomra még mindig nyomulósak, de ez részükről támogatást jelent, nem rosszindulatot). Mostmár értem, így őket is könnyebb elfogadni. A pániknak pedig nyoma sincs, szerencsére az állítás utáni durva testi tüneteknek sem. 🙂 Úgyhogy nagyon köszönök mindent, ezt le szerettem volna írni. (Eszter)

(Egyéni állítás után) : Visszajelzésként egyelőre csak annyit tudok írni, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem családállításra 🙂 Jobban éreztem magam utána, otthon volt egy kis negatív hullám, de aztán az el is múlt. Összességében jó hatással volt rám, és legközelebb majd a csoportos családállítást fogom kipróbálni, de szerintem már csak jövőre 🙂 Köszönöm Neked! (Netti)

(Szerzői est után) “Katit családállítói szerepvállalásának kezdete óta ismerem. Családállítói kvalitásait nagyra értékelem, olyan tereket nyit meg sokszor, olyan dimenziókban barangol, melyek számomra távolinak, érinthetetlennek tűnnek. Nyitott szívvel és nagy kíváncsisággal mentem a Szer-zői Estre. Az absztrakt utazás hihetetlen utazás volt, de nem csak a bőség tereiben, hanem Kati és Zsuzsa számomra eddig ismeretlen tereiben is. Fantasztikus összhang volt kettejük között, sokszor mintha egy test lett volna a mesélő és a daloló. Olyan szférákat szólítottak meg bennem, olyan tereket jártunk be az est során, amelyek létezéséről eddig nem tudtam, de barangolva bennük elindult az emlékezés. S az emlékezés fűzéremre újabb és újabb gyöngyök kerültek fel az est során. Remélem, a következő esten tovább fűzhetem a gyöngysorom!” (Viki)

Francesco (ezt küldi neked:) “When u happen to hear again from Kati, please bring her my deepest respect and regards, and say again thank you for having allowed me to experience a life changing experience back in March.

Kedves Kati!
Azt mondtad, örülsz a visszajelzéseknek. Összeraknám egy-két megélésem, és szeretnék legközelebb is menni és állítani. Az egész nap nagyon erős volt, és féltem is ezt a mélységű témám elsőre felcsapni az asztalra. Négy helyen jártam a témámmal előtted, de egyetlen terapeuta sem tudott ebbe a mélységbe menni velem. (Kriszta)

“Elég sokáig tartott, míg leülepedett bennem az élmény, amit a Grál házban kaptam. Nézőként mentem oda, de bedobtál a mély vízbe, s szereplő lettem. Egy fiatal hölgy szüleinek a problémáit dolgoztuk fel, s először alkohol voltam, utána a meg nem született gyermek, s az iker.
Amit elég nehéz volt feldolgozni illetve nem tudok megérteni, hogy a mező működött, működött nálam is. …Alkoholként gonosz voltam, s kaján, az volt bennem, hogy úgy is én győzök, úgy is én győzök. Meg nem születettként, meg nagyon nagyon szomorú, s elutasító. “Hagyjatok engem magamra egy csendes sarokban meghúzódni. ” … (Éva)

Nekem is nagyon jól változott azóta minden!!! Teljesen új szintre emeltem magamban a nőiséget és elmúlt az a szorongás ami mindvégig akadályozott. Biztosra veszem, hogy most kezdődik az életem! Eddig csak bolyongtam… Szóval én is köszönöm <3 (Aliz)

“Kati nagyon szenzitíven és felkészülten vezette az ülést. Az egész napos állítások alatt segítőként átélhettem olyan helyzeteket, amelyek megérintettek. Ez irányú tapasztalataim segítenek majd mások megértésében és elfogadásában. Megerősítettek, mindenki mögött generációkon húzódó életek vannak, amelyek meghatározzák mindennapjainkat. A problémák tudatosításával, mélyre ásva hihetetlen patak tör elő, melynek szabad folyást engedve és megértve, megváltozhat az életünk!” (Márta)

A múltkori állítást is nagyon élveztem. Rendeződtek az energiák. Amik feljöttek, nem feltétlenül úgy voltak igazak, ahogy feljöttek (Anyukám és a megcsalások története, rákérdeztem, azok tényleg egyszeri és nagyon régi történetek voltak/ az abortusz pedig Apukám és Anyukám közös döntésével történt még a születésem előtt), de azt gondolom, hogy az én szerepem, helyem szempontjából nem is annyira fontosak, hiszen nekem az a fontos, hogy a saját helyemen legyek és ne Anyukámén…. Ha megint feljönnek akkor meg van egy irány, amin el tudunk indulni.
A szombat után jött néhány igen felkavaró nap, amíg azok a fizikai síkon is rendeződtek volt mindenféle érzés – de most egész nagy a nyugalom. (Timi)

Állításra jelentkezhetsz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/

Szeretettel várlak: Bottyán Katalin személyiségintegrációs állításvezető

Ha szeretnél, kérdezz nyugodtan: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com

 
Családállítás & Személyiségintegráció
Zárt csoport · 219 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre abból a célból, hogy ha van kedvetek,…