Miről ismerhető meg a Plútó? Zárkózott, titokzatos, átható tekintetű. Nem tudod eldönteni, hogy szereted, vagy nem. Azonnal tudod, hogy szereted. Azonnal tudod, hogy nem szereted. Szenvedélyesen komoly. Elbűvöl szó szerint.



Mi van a képen? Vöröses háttér előtt látható a Plútó bíbor színű bolygómandalája: egy kettős világot hordozó körlap. A kettős mag mindkét eleme maga is zárt, sokrétű világ, nyolcas alakot formáló energiaörvények hatnak rá. A Plútót sokszorosan zárt védelmi rendszere cizellált szárnyas kígyóként veszi körül,  ami szájában egy aranyló rózsát tart. Az alkímiai átváltozás transzában küzdve saját megszokott természete ellen a Plútó aranyló, fehér és sötétkék energiákat teremt. Különös, a sötétben fényre vágyó virágok nyitják meg kelyhüket az így létrejövő energiák felé…  ezek egy ismeretlen, kettős színekkel kockázott gömb felületéből nőnek ki…

Mikor válaszd? Ha mag vagy, és éppen tudatára ébredsz az általad hordozott növény kódjainak. Ha vonzerődet szeretnéd megérezni. Ha hatást szeretnél gyakorolni a környezetedre. Ha egy benned dolgozó vagy világodat átalakító történet teljességét éled. Ha a Plútó hangsúlyos a horoszkópodban: például a Skorpió jegyében születtél, vagy itt áll az aszcendensed.

Pólórendelés méret és pólószín megadásával:  napkertje@gmail.com

Ha mégsem ezt kerested, kezdd újra: www.bottyankatalin.com\Nap

Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon:  https://www.facebook.com/NapKertje/