Terveztem egy ajándékkártyát. Az ajándékkártya központi motívumaként a Tér mandalája látható – a Téré, amely minden mezőmunka, így a személyiségintegrációs állítás alapja, hordozója.

Talán neked is van olyan ismerősöd, családtagod, aki szeretne eljönni állításra. Ezt tudod róla, s azt is, hogy örömmel fogadná ajándékba a lehetőséget.

Ha így van, kérlek, keress, hiszen mostantól van lehetőséged ajándékkártyát adni neki egy jeles alkalomra: karácsonyra, születésnapra, vagy csak úgy.

A kártyát személyre szabottan készítem: nevét ráírom, s ha egyeztetünk, a képet, színvilágot is az ő személyiségéhez alakítom.

Az ajándékkártya megrendelésekor rá fogok kérdezni, hogy ismeri-e az ajándékozott a módszert, miből tudod, hogy megfelelő ajándék-e a számára. Meggyőződésem, hogy az önismeret mindenkinek hasznos, de az is fontos, hogy ő maga döntsön arról, hogy mikor és hogyan fog bele ebbe a munkába. A kártya lejáratát, az állítás típusát is egyeztethetjük, mint ahogy a képi és színvilágot is. 

A kártyákhoz választhatsz képet a Nap Kertje bolygómandalái közül – a képek leírását olvasgatva talán könnyebb lesz döntened. 

A kártya 17.000 Ft-ba kerül.