Miről ismered meg? Hatékony, robbanékony, gyors és barátságos. Egyenes, tevékeny, nyílt és bátor. Egy pillantásodra meghajlik, ha látja, hogy rá van szükség, de harcol, ha igazságtalanságot lát.

Mi van a képen? Szürke háttér mögül vöröslik elő a Mars. Egyenesen előre, s fölfelé tör. Mint egy nagyon gyors és elszánt madár, egyenesen a célja felé tart. Fehér kristályok formájában veszi körül az Eszme, vagy Igazság,  amit erősít praktikus és természetes ereje. Képes megolvasztani a jeget is maga körül, és feszegeti a határokat.

Mikor válaszd? Ha egy jó barátra van szükséged, aki nem kérdez és nem magyaráz sokat, de kiáll melletted, ha kell, és simán felhívhatod, ha segítségre vagy társaságra vágysz. Ha tűzoltó vagy, vagy hegyimentő, vagy ha jó lenne egy ilyen önfeláldozó, mégis nagyon erős társ. Ha sportolni akarsz, vagy ha a legrövidebb utat keresed a célod felé. Ha ki akarod fejezni az igazságodat. Ha erős a Marsod, például a Kosban vagy a Skorpióban születtél, vagy ide esik az aszcendensed.

Pólórendelés méret és pólószín megadásával:  napkertje@gmail.com

Ha mást szeretnél, olvasd tovább: https://www.bottyankatalin.com/a-nap-kertje-bolygos-polo/jupiter-3/

Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/NapKertje/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.