Bizalmas beszélgetésre is van idő a női körben. Középen a Bölcs Anya oltár-installációja. Jól látszik, hogy a . természet is befogadta a témát: augusztus elején teliszórta a kendőnket aranysárga levelekkel a hatalmas akácfa, aminek az árnyékában ültünk. Mintha már az évkörön is a Bölcs Anya ideje lenne.

Bottyán Katalin, személyiségintegrációs állításvezető, női életvezetési, szinkron – és life coach, női kör vezető facilitátor és még sok más is vagyok. Végzettségeimet akkreditált képzések keretében szereztem, azonban  folyamatban vannak azok  a tanulmányok, amelyekkel az új szabályozásnak is meg tudok felelni. (Felsőfokú coach és egyéb képzéseim vannak folyamatban) A felnőttképzési nyilvántartásban B/2021/000550 azonosítóval szerepelek. Okleveleim egy részét a nem privát összegzés című albumban találhatod.   Köszönöm, hogy látogatásoddal megtiszteled a honlapomat. A választható konzultáció típusokért görgess lejjebb 🙂

Családi háttér

Értelmiségi családból származom, s négy gyermek édesanyjaként, két kisfiú nagymamájaként igazán átérzem a családi összetartozás fontosságát. Állításokon, kineziológiai tanulmányaim alkalmával sikerült elérni, hogy mélyen kapcsolódom generációs elődeimhez, őseimhez. Egységélményemet az ő viszonyuk adja a földhöz, a gazdasághoz, s ugyanakkor a természethez és a kultúrához. Hozom felelősségérzetüket a hozzájuk tartozók iránt.

Tanulmányok

Etnográfusként kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői, coach, facilitátori, tréneri, illetve transzgenerációs epigenetikus kineziológiai akkreditált képzések elvégzése lett.

Kulturális tevékenység

Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Ennek keretében több továbbképzésen és tréningen vettem részt: kommunikáció, szervezetfejlesztés, tréningtechnikák, vezetői készségek fejlesztése, tehetséggondozás stb. 

Művészeti tevékenység

Mindezek mögött, személyiségem mélyén megmaradó támaszként az önálló művészeti tevékenység állt, amelynek köszönhetem annak az  absztrakt összességnek a támogatását, ahonnan verseim, rajzaim, tűzzománcaim származnak. Fontos, és gyermekkoromtól kezdve aktív szál az életemben a világ törzsi művészetének, magas kultúráinak s még jobban a magyarságnak a csodálatos, sokrétű, jelképes képi és szövegesen megőrzött világa. Számos kiállításom volt országszerte, és több művészeti díjat is szereztem. Ez a  belső tér lép tovább, amikor a hozzám fordulókért dolgozom. Tehát a módszereket mind tanultam, de a technikák mögött álló csatorna az enyém, legyen szó családállításról, művészetekről, tanácsadásról vagy bármi másról. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem.

Konzultációk, segítő tevékenység: szeretettel várlak, s a következőket kínálom neked:

Családállítás csoportban: Akkor gyere, ha átfogóan szeretnéd látni, és hosszú távú megoldást keresel valamely problémádra, vagy új utat, mintát szeretnél választani az életedben. Erre jelentkezz, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd segíteni, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és önsegítő módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest, Kálvin tér 4. I. emelet. De már készül új helyszínünk a Mátrában is. 
A módszer kidolgozójának, Pozsgai Nikolettának a tanítványa vagyok, de most már, 8 év állításvezetői gyakorlattal egyre szélesebb körben alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. Úgy is mondhatnám, hogy a módszer kereteit tanultam, de a csatorna és az alkalmazás a sajátom. Több, mint 8 éve vezetek rendszeresen személyiségintegrációs családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz a blogomon, illetve folyamatosan ezen az oldalon is. Nagyon fontos, hogy konzultációimra, csoportfoglalkozásaimra pszichésen egészséges embereket várok, akik nem állnak tudatmódosító szerek hatása alatt, illetve nem szednek ilyen hatású gyógyszereket. Erről a jelentkezési lapon nyilatkoznod is kell.

Egyéni tanácsadás, konzultáció:  szinkron life és női életvezetési konzultációs üléseket kérj, ha arra van szükséged, hogy együtt összerendezzük életed területeit, keressük, s találjuk meg a lehető legjobb megoldást. Ne feledd: életed szakértője te vagy, én csak kérdezek, de ez a legtöbbször elég. S ha mégis “beleszaladunk” valami fájdalmasan mélybe, blokkba vagy sötétbe, az egyéni állítások módszerével biztonságosan kihozlak belőle. Egyéni állítás: Akkor gyere, ha még nem voltál családállításon, több időt szeretnél beszélgetéssel, a számodra megfelelő módszer tisztázásával tölteni. Ha nem tudsz egy egész napot itt maradni, hanem csak a saját, kb. 1-1,5 órás állításodra van időd.

Kollektív teres állítás: A csoport és az emberiség közös terét megismerve dolgozunk egy megadott témán. Az igen erős energiák miatt azok számára ajánlott, akik már legalább 3 alkalommal voltak nálam állításon, s ebből legalább egy saját témájú állításuk volt.

Női körök: a Galga-Menti Női Önismereti Körbe (Aszódon) várjuk a nőiség, anyaság, generációs kapcsolatok felfényesítése, önismeret iránt érdeklődő hölgyeket…. 2019-20-ban az évköri alapok után a Bennünk élő Boldogasszonyok címmel új útra indultunk. Felfedezzük őseink női bölcsességét, Boldogasszony útját. Fogadjuk azt a segítséget, amit megkapva boldog asszonyokként élhetünk, segíthetjük családunkat, környezetünket és anyabolygónkat, a Földet. (A csoport végzett 2020. augusztus 15-én). 2021-ben a Szépséges szép tér női kör 9 alkalmát követte 2022-ben a Világszép Sárkány Rózsa női kör, és a Pillangókör is a második sorozatát tartja, éli.

Nap Kertje képek: Ha te is egy másik bolygóról származónak érzed magad: a képek erőterében otthonra találsz.

Szerzői estek: A Nap Kertje, Absztrakt repülés, a Madár könyve és más írásaim, képeim üzenetére alapozott szertartások. 2020-ban újra a csillagok közötti útra indulunk. 

Szülésre bocsátó ünnep


Talán kíváncsi vagy arra is, hogy magánszemélyként ki vagyok. Ha ez így van, kérlek, nyugodtan jelölj ismerősnek a magán FB oldalamon is: Bottyán Katalin . 

Segítő tanulmányaim:

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, úgy is, mint állításvezető, coach és úgy is, mint Szinkron tréning oktató, Szinkron tréning I-VI. és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló. Sokat tanultam az emberi kapcsolatokról, mint párkapcsolati workshop facilitátor és női körvezető facilitátor, s most nagy hatással van rám a folyamat, amit Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia,  képzéseim során szerzek.

Új perspektívák

2019-ben új távlatok nyíltak meg előttem azáltal, hogy a néhány éve már folyó, hanganyagok segítségével történő tanulást kiegészítette a személyes részvétel Veres Kriszta worskhopjain. Az ősi Egyiptom istennőiről és Mária Magdolnáról szóló tanításai az önismeretem és támogatói minőségem új szintjére érkeztettek meg.  Így ér össze az a hosszú út, amit az alkotások, mint spirituális és kozmogonikus csatornázások születésem óta adtak azzal az eszköztárral, ahogyan az emberek támogatására felkészültem.

Hogyan válik a munka hivatássá – a témával kapcsolatos alapfogalmakról írok a cikkben természetesen mint családfelállító szakember.  Vendégposztom az Online képességfejlesztés – Életút konzultáció oldalon: http://www.onlinekepessegfejleszto.hu/single-post/hogyan-v%C3%A1lik-a-munka-hivatassa

a SZINT állításvezető csoport tagjaival és vezetőjével 2014-ben a Grál Házban.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel.

Addig is, olvasgass az oldalamon, vagy csatlakozz a Facebook csoportomhoz: 

 
Családállítás & Személyiségintegráció
Facebook-csoport · 217 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre abból a célból, hogy ha van kedvetek,…
 

Bottyán Katalin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.