www.bottyankatalin.com
állítástörténet családállítás dimenzió állítás Egyéb gyakorlat Inkarnációs tér kollektív tér Lemuria papnő Személyiségintegrációs állítás szerelem szerető

Négy utazás Lemuriába (2. állítás – Szakadás a szerelem papnők rendjei között)

Kérjük, hogy megismerhessük azt a történetet, amelyben az aranykori harmónia és a szerelem papnők közötti összhang sérült. Kérjük, hogy ebben a történetben azok az ős-sérülések mutatkozzanak meg, amiben mi is érintettek vagyunk. S kérjük, hogy egy védett, biztonságos, gyógyító történetet kapjunk.

Idő: i. e. 61.000.

Izomteszt alapján a paraméterek:

Hely: Lemuria

Személyek: szerelem papnői iskolák tagjai

Helyzet: A négy jelenlévő négy különböző szerelempapnői közösség tagja, mind a négyen más test-szentély misztériumaiba vannak beavatva. Ezek a következők:

1. testtudat/tánc

2. Fej/ racionalitás

3. Méh, kehely misztériumok, medence, Grál

4. Szív: (leíráskor jött be : nem szív,hanem a hozzá kapcsolódó vér misztériumok ezek)Altesti bizsergés, örömérzet, kielégültség, mely nem szexuális

Mind a négy szerelem papnői iskolának megvan a fókusza, a tudománya, a rendjei, melyeket a képviselők leképeznek. Az első papnőként a táncommal felkeltem a fej, racionalitás papnőjének dühét. Villog a szeme, szinte döf. A többi papnő szertartásait pedig már velem együtt nézi le és neveti ki. A konfliktust, mely egyre jobban elharapódzik, a fej indítja el.

A konfliktus átadásának sorrendje: a fejből indul el, s először a testet éri el, majd a méhet és végül a szívet is megtámadja.

S annyi elutasítás árad a fejből, hogy mindhárom papnői iskola más más irányba elköltözik a központi szigetről. Van egy törés mindenkiben: az elutasítottság fájdalma. A fej papnői iskola maradt a szigeten, s egyre inkább átérzi magányát, s a többiek hiányát. A fej papnői iskola képviselője hanyatt fekszik a szigeten, s zokog. Mérhetetlen bánat és megbánás van benne. Az eltávozottak külön-külön irányokban, távoli szigeten élnek, de mindannyian érzékelik a fej megbánását. A fájdalmuk mégis annyira nagy, hogy nem képesek, vagy nem mernek visszatérni eredeti otthonukba.

Egy idő után a fej papnői iskola kétségbeesett magánya annyira erős lesz, és olyan erővel hat rám, hogy mint a test/tánc papnői iskola képviselője, elszánom magam a visszatérésre. Az áramlattal szemben, nehézségek árán jövök vissza hozzá. Érkezésem jól esik neki, de nem tud felállni. Megérti, hogy valójában csak együtt vagyunk erősek, külön-külön csak töredékek.

Sajnos, a másik két papnő bánata és sérülése olyan erős, hogy ők nem képesek egy bizonyos távolságnál közelebb jönni, bár már ketten hívjuk őket. Nagy komfortzóna-átlépés árán lassan a méh képes eljönni a határig, de ott egy falat érzékel. A fal a fej és a méh vágyódása hatására lágyulni és mintegy halványulni kezd. Ekkor a fej az öröm/szív/vér misztériumok papnőjéhez fordul és őt kérleli, hogy jöjjön vissza. Az nem tud, de ekkor a méh átlépi egyik lábával a határt, és mint egy híd helyezkedik el. Elmondja, hogy annyira bizalmatlanná és bánatossá vált, hogy már nem képes visszatérni a szigetre, ahová pedig vágyik.

Az öröm/szív(vér) papnői iskolája pedig úgy érzi, hogy teljesen képtelen lesz valaha is megbocsátani és visszajönni. Lassan-lassan a híd mégis hívni, vonzani kezdi, s a híd/méhmisztériumok segítségével mégis megérkezik.

Ebben a pillanatban az eddig szinte halottként fekvő fej felül, kissé visszanyeri erejét. El tudja mondani, hogy mennyire bánja, hogy elüldözött minket. Bocsánatot kér, kicsit ho´oponopono szerűen, s biztosít mindenkit arról, hogy soha többé nem fogja magát fölénk képzelni, mert megértette, hogy az ő ereje is a közösségben rejlik. Végül, mindhármunk kérésére is, a méh-híd is belép a szigetre. Végre, mindannyian együtt vagyunk.

Most egy gyógyító szertartás és tanítás következik.

A nagyon fontos tanítás az, hogy ahogy az egység megtört, mindenkinél maradt egy töredéke valaminek, de a négy töredék pontosan összeilleszkedik. Mint egy közösen birtokolt tárgy, ami elört, és minden darabját valaki más vitte magával. Ha mindenki együtt van, s összeillesztik a darabokat, nem csak ők gyógyulnak, hanem a tárgy is gyógyító hatásúvá válik. Ez nem csak eszköz, hanem szertartás is: a négy papnő egy kört alkot, a kezeiket összefogott ujjakkal középen összeillesztik, úgy, hogy egyik kezük ujjai felfelé, a másik kezük ujjai lefelé néznek. Mintegy virág vagy négylevelű lóhere.

A gyógyítás minden időkre érvényes erejű!

S egyúttal kérjük, hogy érkezzen meg az állítás terébe és a történetbe az az idő, ami képes ezt a folyamatot kibontakoztatni, a szívet meggyógyítani, az egységet megteremteni.

Ha szeretnéd, olvass tovább: https://www.bottyankatalin.com/2017/07/12/negy-utazas-lemuriaba-3-allitas/

Állításra jelentkezhetsz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a kollektív teres állításokon való részvétel feltétele, hogy legalább 3 alkalommal vegyél részt személyiségintegrációs állításokon. Ezt azért kérem, mert egy bizonyos megdolgozottságra és a módszer ismeretére szükség van a kollektív térben való munkához. Így is megmutatkozhatnak vakfoltok, fájó emlékek a személyes teredben, amiken mielőbb dolgoznod kell majd. 

Csatlakozhatsz hozzánk a Facebookon: https://www.facebook.com/groups/csaladallitasesszemelyisegintegracio

© Az oldalon található valamennyi tartalom Bottyán Katalin etnográfus, állításvezető szellemi tulajdona. Felhasználása csak a szerző engedélyével, illetve hivatkozással lehetséges. Kérlek, csak nevemmel, az eredeti linkről oszd tovább.

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...