Személyiségintegrációs állítás

Anyaság, szabadság, női lét

 

Anyaság , szabadság, szerelem

Női létemet vajon

Kiteljesíthetem?

Igen!

Két csodás fiatal nő, szakmájukban sikeresek. Látásból talán régebben is ismerték egymást. Abban rokonok, hogy mindketten az ideális párkapcsolatot, majd a családot érzik már az egyetlen elérendő célnak. Évek óta alkalmanként felkeresnek, hogy a családállítás módszerével dolgozzunk.
Amikor lehetséges lett, beléptek a Családösszerakó körbe, és utána az Érzintőbe.

Közös bennük az is, hogy mindketten egy friss szakítás sebével küzdve érkeztek a Családösszerakóba.

Ahogy haladt előre a folyamat, úgy nyílt ki számukra is a felismerés, hogy mit szeretne tényleg a lelkük.

Egyikük mára szinte teljesen elérte, amit tervezett.
Másikuk pedig most készül élete nagy kalandjára. Sikeres praxisát tudatosan zárja le, és világ körüli útra indul azzal a biztos megérzéssel, hogy meg fogja találni az igaz szerelem.

Mi történt velük ebben a két folyamatban?

A Családösszerakó kör a generációs múlt sebeit gyógyította meg, így erős alapot adott a stabil énképhez, míg az Érzintő a személyes és inkarnációs tér érzelmi sebeivel segített nekik szembenézni.

Ők ketten lehetnének az etalonja annak, hogy mire vágyik, és mitől lesz boldog egy nő.

Egyik egyértelműen a család és az anyaság, a másik pedig az önmegvalósítás, önkiteljesedés.

E kettő közül egyik sem elég önmagában, de egyik elindíthatja a másikat. 

A család a származási családdal kezdődik. A Családösszerakó körben ennek múltjával, akár fájó titkaival rendezzük a kapcsolatot. Van itt szembenézés, lezárás, elismerés, felszabadítás, új kapcsolat, tisztelet és szeretet. Mindez a hellingeri szeretettörvények alapján, egy bizalmi, támogató körben. Mindig a saját emlékek mellett a társak történeteivel is dolgozva, több nézőpontból átélve azt, amit eddig nem lehetett talán senkinek. 

 

Az Érzintő a kollektív térből indulva horgonyozza az oldások eredményét a személyes tudati mezőbe. Bár a folyamat e cikk megírásakor még tart, de a résztvevők egyöntetű visszajelzése alapján óriási erő és pozitív változás tapasztalható mindenkinél. 

2024. januárjában Családösszerakó kör indul. Jelentkezésedet szeretettel várom: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com

2024 februárjában pedig indul az Anyaság fénye és árnyéka kör is, mely ezt a csodálatos, mindenki számára megkerülhetetlen témát segít mélyebben befogadni. Hiszen mindenki született, s van anyja… 

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...