Bottyán Katalin – Nap Kertje – Föld

Miről ismered meg? Stabil, gyógyító, életadó, teremtő, a transzformáció ura vagy úrnője. Bölcsesség forrása. A kincsek őrzője, rejtője és ajándékozója. Rejtőzködő. Négy irány és négy minőség tartozik hozzá, melyek rendjét teremti, s adja tovább, de maga a szubtilis térben lebeg.

Mi van a képen? Fekete háttér hordozza a bolygót kék vizeivel és ezüstös földrészeivel. Körülötte több dimenziós, íves négyzetet formáz a gravitáció: csak meghatározott irányok mentén, mély átalakulás után sugározódhatsz ki innen, ha egyszer ide születtél. Az önfeláldozó szeretet ura, a Krisztusszellem, mint Pelikán őrzi kitárt szárnyaival az égitest északi pólusát, s egy kissé sárkányra emlékeztető négyszárú virág a délit. Így kívülről kizárólag a csakis jó érkezhet ebbe a belső, transzformáló erejű világba, a Pelikán szívén keresztül. De látható, hogy e zárt térből kinyúlik még három spirál alakú köldökzsinór. Jól látható, hogy a Földet körülvevő pályák hogyan gomolyognak, mint otthonunkat formáló szépséges varázslat.

Mikor válaszd? Ha tudni szeretnéd, hogy ki vagy. A Föld az otthonunk. Gyógyító ereje abban áll, hogy mindent, amit rábízol, átváltoztat: még a holt anyagból is élőt formál rejtekeiben. Képes mindent egybe-szeretni.

A kép két változatban készült, van egy világoskék Föld-mandala is.


Pólórendelés méret és pólószín megadásával:  napkertje@gmail.com

Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/NapKertje/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.