Jelentkezés során megadott adataid a következők: név, valamint email cím, melyeket csak kifejezett kérésedre tárolok. A jelentkezésre azért van szükség, hogy egyértelműen tudjam, hogy az adott állítói napra jelentkezel, s biztosan eljössz. Ez egyfajta szerződés köztünk, én is ott leszek és te is.

Kérdés esetén keress bátran: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com

Szeretettel várlak: Bottyán Katalin személyiségintegrációs állításvezető, coach

Kérlek, válaszd ki, hogy állítóként vagy segítőként jelentkezel (csoportos állításra), illetve egyéni állítást kérsz. Egyéni állítás, online konzultáció esetében a megjegyzés rovatba kérlek, írd be a választott időpontot. Köszönöm.
Kérlek, a legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Egyéni állítás vagy online konzultáció esetén kérlek, a megjegyzésben jelöld meg az általad preferált időpontot, vagy írd be, hogy az "időpontegyeztetést kérek". Egyéni állítás esetén minden esetben foglak keresni a pontos óra egyeztetése miatt. Egyéni állítás: kb. 60-90 perces konzultáció, csak az állítást kérő és az állításvezető van jelen. Díja: 26.000 Ft / alkalom. Személyiségintegrációs állítói nap: egy változó létszámú, állítókból és segítőkből álló csoport, amely együtt dolgozik az állítást kérők témáin. Díja állítóknak: 25.000 Ft / alkalom. Segítőknek: 10.000 Ft. Kollektív teres állítás: Egy csoport együtt dolgozik egy napon keresztül, kb. 9:30-17:30-ig egy megadott témán. Nincsenek külön állítók és segítők. Díja: egységesen 25.000 Ft . Online konzultáció: 60-90 perc. 24.000 Ft/óra. A csillagnemzetséges állítói délutánaok adományosak. Ajánlott adomány 8-28.000 Ft-ig. A jelentkezésedet következmények nélkül lemondhatod legkésőbb 7 nappal az állítói nap előtt. Ez után az idő után az állítói díj felét kérem átutalni. Ha 24 órával az állítói nap megkezdése előtt mondod le, kérlek, utald át az állítás teljes összegét. Köszönöm.
Ha szeretnél email értesítőt kapni a következő állítói napokról, válaszd az "igen"-t, ha nem, akkor a "nem"-et. Ha már feliratkoztál, válaszd a "már feliratkoztam" opciót. Köszönöm.
Ha nem vagy érintett ezekben, válaszd az igent. Kérlek, segíts nekem az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (Eütv.) 103. § (1) bekezdésének betartásában és nyilatkozz arról, hogy egészséges emberként, életrendezési kérdésekkel kapcsolatban keresel fel. Köszönöm
Ha nem szedsz gyógyszert, válaszd az igent. Amennyiben pszichiátriai kezelés alatt állsz, s ha emiatt gyógyszert szedsz, sajnos, nem tudlak fogadni a konzultációkon és az állítói napokon. Ennek kizárására mindkettőnk védelmében van szükség.
Név, irányítószám, település, utca- és házszám, szükséges. Mivel katás vállalkozó vagyok, sajnos, csak magánemberek számára tudok számlát kiállítani. A számla a fent megadott email címre fog érkezni. Ha szeretnéd, hogy másik email címre küldjem, itt jelezheted.
Engedélyezem, hogy a www.bottyankatalin.com weboldal üzemeltetője válaszoljon az űrlapon megadott email címemre, valamint, hogy tárolja a számla-adataimat és (amennyiben értesítést kérek a következő állítói napokról)l az űrlapon megadott elérhetőségemet.
Kérlek, itt jelezd kérdésedet, kérésedet, témádat, vagy mindent, amit fontosnak tartasz.

Jelentkezés előtt, ha szeretnél az állításokról olvasni, kezdd itt: https://www.bottyankatalin.com/2017/05/09/csaladfelallitas-a-gyakorlatban/

 
Családállítás & Személyiségintegráció
Zárt csoport · 219 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre abból a célból, hogy ha van kedvetek,…
 

Szeretettel várlak: Bottyán Katalin személyiségintegrációs állításvezető