Szinkron life coach képzésen: figyelek a kliensre. Egyik nagyon fontos eszközöm az értő hallgatás.

Az állítások mellett, azokkal párhuzamosan, vagy akár önállóan használva is coaching ülésre is várlak sok szeretettel. 

Az állítói napok csodás, nagy időket-tereket átívelő, mélyre merítő élményei után hazamenve a hétköznapok szűkebbnek tűnhetnek, viszont nagyon is valóságosnak és konkrétnak, ahol a döntéseknek, konkrét stratégiának óriási szerepe van.

Találkozzunk coaching alkalmak keretében és vegyük együtt sorra a tennivalókat. (Egy alkalom 90 perc, javasolt egy 5 alkalmas sorozat). 

 

Judit véleménye az első coaching alkalom után: olyan, mintha kaptam volna egy plusz Duracellt! 

Véleményem az, hogy amikor választanod kell, mindig arra indulj, ahol az áldás fénye ragyog, de a konkrét útvonalat, a bejáráshoz szükséges erőforrásokat módszeresen kell megtalálni. Erre az egyik leghatékonyabb lehetőség a coaching. Ennek keretében nem megyünk mélyre, nem foglalkozunk fájdalmakkal , traumákkal, kizárólag a célod érdekében dolgozunk. 

 

Kriszta kérdése: Szia Kati! Írtad a coach munkád, hogy működik ez ha bejelentkezek hozzád? 🙂 

Válaszom: Szia, Kriszta! Ezek 90 perces ülések, egyelőre szintén a Grálban. Egy kb. 5 alkalmas ülés sorozat keretében dolgozunk a hétköznapi élet terében egy konkrét célodon. Itt nem megyünk sem mélyre, sem messzire, inkább a realitások talaján maradunk. Viszont kijön, ha valahol – más módszerrel – még kell tennünk valamit. (Pl. állítás)…

Biztos vagyok abban, hogy óriási élményre, önismeretre tesz szert az, aki az általam vezetett állításokon részt vesz, még akkor is, ha traumatikus az élménye — de van lehetőség a kineziológiai oldás segítségével egy másik segítő eljárásra is. Azoknak ajánlom, akik nem szeretnének csoportban dolgozni, vagy számukra szimpatikusabb ez a belső, ám biztonságosan kísért munka. Ősztől lesz elérhető a lehetőség. 

Jelentkezhetsz, kérdéseket tehetsz fel a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com címen. 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.