dimenzió állítás kollektív tér Lemuria női kör önismeret Személyiségintegrációs állítás

Delfinek, bálnák és az óceán gyógyító segítsége az emberi kollektív térnek

Delfinek, bálnák és az óceán gyógyító segítsége az emberi lélektérnek. Nem vagyunk egyedül, csak ki kell nyitni a szívünket, a szemünket. A természet egyáltalán nem az a konstrukció, amit spirituális vagy természettudományi tanulmányainkból ismerünk, hanem egy csodálatos együttműködő, öngyógyító, fényből és életből álló rendszer. Nagyon türelmes és segítőkész hozzánk. Részei vagyunk, akár hisszük ezt, akár nem. Kérlek, legyetek nyitottak a most következő történetre és annak tanításaira.

A személyes állításokon egyre tisztábban beköszön az emberi kollektív tér. Ez történt a napokban is. 

Az állítást kérővel nagyon szépen haladtunk a témáján, de mégis maradt valami, ami ráhangolódva úgy nézett ki, mint egy sötét, gubancos gombolyag. Amikor ennek az oldásához hívtunk segítséget, megjelentek a delfinek. Egy egész vidám, életörömöt árasztó csapat. Körbevették az állítást kérőt, és azonnal felismerték, hogy mi okozza a problémáját. Ekkor szonárjukat az állítást kérő érzelemtestében lévő gombolyagra irányították, és a finomanyagi síkon labdázni kezdtek vele. Ez az emberi eszközökkel megoldhatatlan csomó számukra játékszer volt, ugyanakkor teljesen tudatosan a hozzájuk forduló embert gyógyító játék volt, amit csináltak.

A dobálás hatására a koszos, gubancos gombolyagból egy nagy rendezett motring lett, amit a delfincsapat tartott a felszínen az állítást kérő körül. A víz így átmosta, kifehéredtek a szálai. Ő érzékelte, hogy kioldódik belőle a negatív érzés, és a helyén egy tiszta fény által kitöltött üresség keletkezik.

Ekkor egy gyönyörű bálna érkezett, ami az összes szálat felszippantotta, majd elvitte egy olyan helyre a tengerben, ahol más segítők egyszerűen kivezették ezt a Föld bolygó teréből.

Az állítást kérő örömről, felszabadultságról számolt be, s arról, hogy a hite megerősödött magában, és a témájával kapcsolatban is. 

Ráhangolódva erre a csodálatos oldási folyamatra az a tanítás érkezett, hogy egyes kollektív teres gubancok nem is földi eredetűek és egyáltalán nem a személyes életeinkből származnak. Beletekeredtünk valamibe, mint néha a delfinek egy halászhálóba, és a sorsunk részéve váltak ezek a szálak. De nem a mieink. Nem  felelünk értük, de tudatosan át kell adnunk őket. Valamiért, valamikor az ősi időben a földön kívülről bekerültek az emberi fájdalomtestbe, és sok időn keresztül blokkoltak minket. Igazából a kiteljesedést, a boldogság és a hivatás elérését akadályozzák. De valójában nem kell ezeket hordoznunk.

Segítőink, a bálnák és a delfinek (és a mélység más isteni gyógyító erővel megáldott lényei)  tudják ezeket semlegesíteni, csak hívnunk kell őket. A delfinek az állításban elmondták, hogy a Föld egy csodálatos rendszer, ahol minden lény segíti egymást. Ha készek vagyunk ezt meglátni és elfogadjuk a földi élet erejét, akkor ezek a félelmetesen bénító erejű szálak is komolytalanná, delfinek játékává válnak, majd a bálnák visszajuttatják őket oda, ahová valók.

Azt érzem, hogy hamarosan tartok egy kollektív teres állítás sorozatot is, amiben a tenger, a föld, a levegő és más helyek magasztos lényeivel kapcsolódunk az emberek gyógyítása, segítése érdekében. Erről írok majd hamarosan. 

Érdeklődésedet itt jelezheted: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Két videót osztok meg veletek, ha kapcsolódni szeretnétek ezekkel a csodálatos lényekkel, és átadnátok mindazt, amit az ő hivatásuk kivezetni a rendszeretekből. 

Végül egy filmet is hadd ajánljak nektek: https://www.mafab.hu/movies/a-balnalovas-44150.html

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...