családállítás dimenzió állítás Inkarnációs tér Programok Személyiségintegrációs állítás

Állítói nap – egy kis biztatás

 A tapasztalt problémák, feltörő érzések, érzelmek mögött mélyebb emlékek rejlenek, amelyek magukra vonják a figyelmedet, kérik energiáidat. Ezek lehetnek régi traumák, rossz tapasztalatokból származó félelmek, szorongások, hitetlenség, akár betegség, vagy a vágyak nem teljesülése. Tegyünk – “ellene” valamit? Vagy vigyünk megértést, békét, szeretetet oda, ahol most nincsen? Formáljuk lágyan a valóság bennünk élő képét vállalva akár azt is, hogy az állítás során egy időre megrázkódtatást élünk át? Te is úgy érzed, fontos, hogy vállaljuk ezt? Ha igen a válaszod, akkor szeretettel várlak. Keressünk tiszta, rendezett mintát, és helyezzük azt a szívünkbe, az elménkbe, vagy a teremtő lényünkbe, ahol már van tere, ahonnan az életünk folyamataiba tud kapcsolódni, mint egy gyengéden gyógyító útmutatás. Jöhetsz az élet hozta hétköznapi kéréseiddel, és akkor is, ha mélyebb önismeret vágya sürget, belső utadat járod, s kapcsolódni szeretnél. Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com További információkhoz, például a fogalmak értelmezéséhez, vagy az árral kapcsolatosan kérlek, olvass tovább: A legtöbben nem tudják, mire számítsanak, mi fog történni az állítás során, s meglepődnek, hogy mennyire hétköznapi, természetes az, amit csinálunk. Az állítást kérő és az állítás vezetője rövid beszélgetés során tisztázza, pontosítja az állítás célját, kineziológiai izomteszt segítségével meghatározzák az állítás terét, időpontját, legfőbb szereplőit. Majd az állítás kérője kiválasztja a képviselőket, akik rövid ráhangolódás után felveszik a szerepeket. Ez azt jelenti, hogy – a mező segítségével – azt érzik, amit az általuk képviselt személy érzett abban az időpontban, helyzetben, ami az állítás célja szempontjából releváns. Ha nem teljesen érted a fogalmakat, kérlek, nézegesd meg ezt az albumot:  itt olyan “szókártyákat” találsz, amelyek segítenek az értelmezésben.  Lássunk most egy visszajelzést a legutóbbi állítói napról egy olyan résztvevőtől, aki korábban még sohasem járt családállításon:
Elég sokáig tartott, míg leülepedett bennem az élmény, amit a Grál házban kaptam.
Nézőként mentem oda, de bedobtál a mély vízbe, s szereplő lettem.
Egy fiatal hölgy szüleinek a problémáit dolgoztuk fel, s először alkohol voltam, utána a meg nem született gyermek, s az iker.
Amit elég nehéz volt feldolgozni illetve nem tudok megérteni, hogy a mező működött, működött nálam is. …
Alkoholként gonosz voltam, s kaján, az volt bennem, hogy úgy is én győzök, úgy is én győzök. Meg nem születettként, meg nagyon nagyon szomorú,  s elutasító. “Hagyjatok engem magamra egy csendes sarokban meghúzódni. ” …  
Nagyon köszönöm (Éva visszajelzése)
A jelentkezéshez, további információkért kérlek, írj emailt: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com Ha szeretnél közvetlenebb kapcsolatban maradni, csatlakozhatsz hozzánk a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio. Ezen az oldalon időről időre közzé teszek rövid ismertetőket, magyarázatokat a személyiségintegrációs tréningről. Itt jelennek meg először az állítói napok időpontjai is. Kérdéseidre, felvetéseidre rövid időn belül válaszolok.
Mire és miért jó SzInT állítást kérni?
Nehéz élethelyzeteink és életproblémáink, úgy mint párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségeink a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, jellemzően szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához. Az őseink el nem sírt könnyeit sírjuk el, az ő meg nem oldott problémáikat igyekszünk feloldani úgy, hogy közben hozzájuk hasonló sorshelyzetek elé állítjuk magunkat. Ezek mind átvett és nem sorsszerűen, hanem a lélek által önként hordozott terhek.
Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, illetve oldani,  hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket.
A SzInT módszere alkalmazza a családfelállítás, a drámatechnikák és a kineziológia eszköztárát is. A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….
A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív tudattalan terében is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.
Helyszín
Többnyire Budapest (Kálvin tér) vagy Jászberény.

Részvételi díj

Állítóknak: 17.000 Ft Segítőknek: 6.000 Ft Jelentkezés: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com Kérjük, írj emailt, amelyben közöld, hogy állítóként vagy segítőként kívánsz részt venni, illetve azt is, ha először érkezel. Köszönjük, ha röviden jelzed a kérdésedet, problémádat, amit át szeretnél alakítani, illetve megírnád nekünk a célodat. Szívesen várjuk, és gyorsan megválaszoljuk kérdésedet, illetve örömmel fogadjuk véleményedet, visszajelzésedet.
Adatvédelmi nyilatkozat és további tájékoztató: http://bottyankatalina.blogspot.hu/2017/02/tajekoztato-szemelyisegintegracios.html
Ha még nem találkoztál velem, közelebbről megismerhetsz, ha kicsit olvasgatod a blogomat. (bottyankatalina.blogspot.hu) Itt szintén megtalálod az állítói napok helyszínét, időpontját, egy részletesebb tájékoztatót a SzINT-ről. Itt találsz hosszabb szövegeket, olvasnivalókat, visszajelzéseket is, és ha régebbi szöveget is olvasol, akkor néhány olyan anyagot, ami saját utamat járva született meg bennem: verseket, írásokat, grafikákat, fotókat, montázsokat és még sok mindent.
Szeretettel várlak: Bottyán Kati

Állításra jelentkezhetsz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

© Az oldalon található valamennyi tartalom Bottyán Katalin etnográfus, állításvezető szellemi tulajdona. Felhasználása csak a szerző engedélyével, illetve hivatkozással lehetséges. Kérlek, csak nevemmel, az eredeti linkről oszd tovább.

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.