Személyiségintegrációs állítás

Légy az animuszom…

Légy az animuszom … Hangzott el egy állítás oldómondataként… Egy régi, a rendszerből eltűnt,  kitagadott, akár ellenségessé, vagy túl gyengévé, igaztalanná vált férfi képének gyógyításakor ugyanis nem teszünk mást, mint erősítjük, éltetjük a bennünk élő belső férfi, az animusz képét. 

Egy régi, a rendszerből eltűnt,  kitagadott, akár ellenségessé, vagy túl gyengévé, igaztalanná vált férfi képének gyógyításakor ugyanis nem teszünk mást, mint erősítjük, éltetjük a bennünk élő belső férfi, az animusz képét. 

Ez fogja formálni az életünkben álló férfiakat. Amíg a belső férfi sérült, a külső is az lesz, vagy nem kapcsolódik, vagy eltűnik, vagy aktivitása szűnik meg.  

Magadra maradva küzdesz, megtanulsz férfi nélkül élni. S kérdezed, miért. 

Ha a férfiakkal van gondod, először nézd meg magad, mert a férfi tükör. Keresd magadban a férfi mintákat, keresd magadban a helyet, amit az életedben felkínálsz neki, az energiákat, amivel táplálod őt. Keresd először magadban a nőt.

Igen, az első lépés az, hogy a női lélek megtalálja saját erejét, női vérvonalának támaszát. 

Majd ezt a forrást elfogadva, s naponta használva már erősebbnek érzed magad, biztonságban vagy, akkor eljöhet a pillanat, amikor a női generációs, inkarnációs őseid mellett valaha állt férfiak sebeit,   találod meg, s orvosolod.

Van rá példa, hogy az oldásban csak az erejében álló férfi ideájáig, üres, de ezáltal már betölthető helyéig jutunk az első körben el. 

De ez is nagy lépés. Ez a tiszta, rendezett tér az, amibe a férfi – ha kell időt kérve ehhez – de meg tud érkezni, akkor, amikor már erre te is készen állsz. 

Ez nem azt jelenti, hogy felelős vagy a társadért. Ez azt jelenti, hogy blokkjaid, traumáid léte, érzelemtested állapota meghatározó abban, hogy kikkel kapcsolódsz, milyen életet élsz. Az animusz állapota pedig befolyásolja azt, hogy milyen férfiak vannak melletted, s hogy a melletted lévő férfiak hogyan kapcsolódnak hozzád.

Ezért, s nem másért hat gyógyítólag a belső minőségeid, azok sebeit, sérüléseit, negatív arcát viselő árnyékod  fénybe emelése a párkapcsolatodra is. 

Ha Nőként, méghozzá gyógyító, tápláló, megszentelő, szerető nőként állsz az életedben, akkor meri és tudja a benned élő sérült férfi megmutatni, eléd vinni a sebeit. Akkor tud kérni, akkor tud megnyílni. S ekkor már tudod emelni, építeni, gyógyítani őt. 

A személyiségintegrációs családállítás az egyik legjobb eszköz arra, hogy tégy magadért…. Ha szeretnéd tudni, mi ez, olvass tovább: https://www.bottyankatalin.com/szemelyisegintegracios-allitas/  vagy pedig a https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio/ oldalon. 

AnimusAnima – Robert Séguineau


Állításra jelentkezhetsz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

© Az oldalon található valamennyi tartalom Bottyán Katalin etnográfus, állításvezető szellemi tulajdona. Felhasználása csak a szerző engedélyével, illetve hivatkozással lehetséges. Kérlek, csak nevemmel, az eredeti linkről oszd tovább.

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.