Magamról: kínálat és szakmai háttér

Bottyán Katalinnak hívnak. Személyiségintegrációs állításvezető, női életvezetési, szinkron – és life coach, női kör vezető facilitátor és még sok más is vagyok. Köszönöm, hogy látogatásoddal megtiszteled a honlapomat. 

Értelmiségi családból származom, s négy gyermek édesanyjaként igazán átérzem a családi összetartozás fontosságát. Állításokon, kineziológiai tanulmányaim alkalmával sikerült elérni, hogy mélyen kapcsolódom generációs elődeimhez, őseimhez. Egységélményemet az ő viszonyuk adja a földhöz, a gazdasághoz, s ugyanakkor a természethez és a kultúrához. Hozom felelősségérzetüket a hozzájuk tartozók iránt. 

Etnográfusként kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői, coach, facilitátori, tréneri, illetve transzgenerációs epigenetikus kineziológiai képzések elvégzése lett.

Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Ennek keretében több továbbképzésen és tréningen vettem részt: kommunikáció, szervezetfejlesztés, tréningtechnikák, vezetői készségek fejlesztése, tehetséggondozás stb. 

Mindezek mögött, személyiségem mélyén megmaradó támaszként az önálló művészeti tevékenység állt, amelynek köszönhetem annak az  absztrakt összességnek a támogatását, ahonnan verseim, rajzaim, tűzzománcaim származnak. Fontos, és gyermekkoromtól kezdve aktív szál az életemben a világ törzsi művészetének, magas kultúráinak s még jobban a magyarságnak a csodálatos, sokrétű, jelképes képi és szövegesen megőrzött világa. Számos kiállításom volt országszerte, és több művészeti díjat is szereztem. Ez a  belső tér lép tovább, amikor a hozzám fordulókért dolgozom. Tehát a módszereket mind tanultam, de a technikák mögött álló csatorna az enyém, legyen szó családállításról, művészetekről, tanácsadásról vagy bármi másról. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem.

Szeretettel várlak, s a következőket kínálom neked:

Személyiségintegációs állítás (SZINT): Akkor gyere, ha átfogóan szeretnéd látni, és hosszú távú megoldást keresel valamely problémádra, vagy új utat, mintát szeretnél választani az életedben. Erre jelentkezz, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest, Kálvin tér 4. I. emelet. De már készül új helyszínünk a Mátrában is. 
A módszer kidolgozójának, Pozsgai Nikolettának a tanítványa vagyok, de most már, 5 év állításvezetői gyakorlattal egyre szélesebb körben alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. Úgy is mondhatnám, hogy a módszer kereteit tanultam, de a csatorna és az alkalmazás a sajátom. Több, mint 5 éve vezetek rendszeresen személyiségintegrációs családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz a blogomon, illetve folyamatosan ezen az oldalon is.

Egyéni állítás: Akkor gyere, ha még nem voltál családállításon, több időt szeretnél beszélgetéssel, a számodra megfelelő módszer tisztázásával tölteni. Ha nem tudsz egy egész napot itt maradni, hanem csak a saját, kb. 1-1,5 órás állításodra van időd. 

Kollektív teres állítás: A csoport és az emberiség közös terét gyógyítva dolgozunk egy megadott témán. Az igen erős energiák miatt azok számára ajánlott, akik már legalább 3 alkalommal voltak nálam állításon, s ebből legalább egy saját témájú állításuk volt. 

Női körök: a Galga-Menti Női Körbe (Aszódon) várjuk a nőiség, anyaság, generációs kapcsolatok felfényesítése, önismeret iránt érdeklődő hölgyeket…. 

Egyéni tanácsadás, coaching:  szinkron life és női életvezetési coaching üléseket kérj, ha arra van szükséged, hogy együtt összerendezzük életed területeit, keressük, s találjuk meg a lehető legjobb megoldást. Ne feledd: életed szakértője te vagy, én csak kérdezek, de ez a legtöbbször elég. S ha mégis “beleszaladunk” valami fájdalmasan mélybe, blokkba vagy sötétbe, a SZINT módszerével biztonságosan kihozlak belőle. 

Nap Kertje pólók: Ha te is egy másik bolygóról származónak érzed magad: a képek erőterében otthonra találsz. 

Szerzői estek: A Nap Kertje, Absztrakt repülés, a Madár könyve és más írásaim, képeim üzenetére alapozott szertartások.

Intuitív mesék: hamarosan 

Szülésre bocsátó ünnep


Talán kíváncsi vagy arra is, hogy magánszemélyként ki vagyok. Ha ez így van, kérlek, nyugodtan jelölj ismerősnek a magán FB oldalamon is: Bottyán Katalin . 

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető, coach és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló, s most nagy hatással van rám a folyamat, amiben Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia képzéseim során szerzek…

Hogyan válik a munka hivatássá – a témával kapcsolatos alapfogalmakról írok a cikkben természetesen mint családfelállító szakember.  

Vendégposztom az Online képességfejlesztés – Életút konzultáció oldalon: http://www.onlinekepessegfejleszto.hu/single-post/hogyan-v%C3%A1lik-a-munka-hivatassa

a SZINT állításvezető csoport tagjaival és vezetőjével 2014-ben a Grál Házban.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel.

Addig is, olvasgass az oldalamon, vagy csatlakozz a Facebook csoportomhoz: 

 
Családállítás & Személyiségintegráció
Facebook-csoport · 217 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre abból a célból, hogy ha van kedvetek,…
 

Bottyán Katalin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.