családállítás dimenzió állítás Inkarnációs tér módszer leírása Személyiségintegrációs állítás

A személyiségintegrációs állítás terei

A tér, jelen esetben az állítás tere speciális, pedig csak hétköznapi emberek találkoznak benne kézenfekvő igazságokkal. 

Az állítás tere egy terem csupán, de mégis dimenziók nyílnak meg benne, ha szükséges, arra az időtartamra, amíg az állítás tart. Az állításvezető intuíciója és az izomteszt által adott válasz mutatja az útvonalat, jelzi az ajtókat, ahová benyitunk, és a speciális oldásokat megkapjuk. Ennek megfelelően 6 térben dolgozunk a személyiségintegrációs állításokon. 

Mint a népmesék szegény leánya, aki az öreganyó házának takarítását vállalja: minden szobában sepernie kell, kivéve egyet … 

Az első tér a személyiség tere: a belső szerepszemélyiségek és minőségek jelennek meg itt. A leány, a szerető, az anya, a bölcs anya és a többiek. Ennek egy speciális formája, amikor a radix horoszkópot, vagy annak egyes elemeit állítjuk fel. 

A második tér a jelen élet tere: fogantatástól a mai napig, kitekintéssel a jövőre… Mindazok a hatások, amik az életünk során nyomot hagytak bennünk, erőforrásként vagy esetleg akadályként, blokként formálják életünket. Például a magzati lét történéseinek oldása sokat segíthet életmintánk gyógyításában. 

A harmadik tér a generációs tér: hét generáció mélységében tudunk dolgozni, ami azért még több is lehet, például egy már nagymama/nagypapa állításkérőnél ez kibővül 9-re, hiszen az unokái is megjelenhetnek az állítás során, s fölötte a 6 generáció… Nem véletlenül ez a bölcs anya/atya ideje. 

A negyedik tér az inkarnációs tér: az állítást kérő által előző életekből hozott történetek, melyek sokszor hagytak mély sebeket. Ennek speciális típusa az úgynevezett  belső törzs állítása, ami nem egy állítás, hanem egy állítás sorozat. 

Az ötödik tér a kollektív tér: egy csoport közös tere, melynek árnyékát kell néha oldani, illetve fénymagját kell néha kibontakoztatni. Ilyenkor nem az állítást kérő sorstörténete a domináns, hanem azé a közösségé, melybe beleszületett, vagy amit választott, illetve nagyobb terek, melyek körülveszik.

Ha már legalább három alkalommal vettél részt személyiségintegrációs állításokon, akkor javaslom csak, hogy a kollektív teres állításokra jöjj. Ezek a terek bizonyos esetekben nem engednek tovább, ha a személyes teredben nincs már jelen egyfajta megdolgozottság. 

Ha vakfolt mutatkozik meg az állítás során, akkor azt az egyéni térben kezeljük. Van rá példa, hogy a személyes tér egy bizonyos traumatikus emléke csak a megfelelő témájú kollektív teres állítás után tudott megnyílni.

Lehetőséged van arra is, hogy a mélyebb önismeret érdekében egy éven keresztül lépésről lépésre haladva az egyre táguló terekben megismerd önmagad. 

Végül a hatodik tér a párhuzamos életek tere. Ez nyílik meg legritkábban. Tapasztalatom szerint leginkább olyankor, ha fogadalmak vagy hasonló erejű blokkok miatt az első öt térben egyelőre nem lehet dolgozni.

Állításvezető: Bottyán Katalin. 

Bottyán Katalin - Nap Kertje -Tér Bottyán Katalin személyiségintegrációs állításvezető
Bottyán Katalin: Nap Kertje – Tér

Állításra jelentkezhetsz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

© Az oldalon található valamennyi tartalom Bottyán Katalin etnográfus, állításvezető szellemi tulajdona. Felhasználása csak a szerző engedélyével, illetve hivatkozással lehetséges. Kérlek, csak nevemmel, az eredeti linkről oszd tovább.

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...