Visszajelzések, vélemények

Netti (Egyéni állítás után) : Visszajelzésként egyelőre csak annyit tudok írni, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem családállításra 🙂 Jobban éreztem magam utána, otthon volt egy kis negatív hullám, de aztán az el is múlt. Összességében jó hatással volt rám, és legközelebb majd a csoportos családállítást fogom kipróbálni, de szerintem már csak jövőre 🙂 Köszönöm Neked!

Viki: (Szerzői est után) “Katit családállítói szerepvállalásának kezdete óta ismerem. Családállítói kvalitásait nagyra értékelem, olyan tereket nyit meg sokszor, olyan dimenziókban barangol, melyek számomra távolinak, érinthetetlennek tűnnek. Nyitott szívvel és nagy kíváncsisággal mentem a Szer-zői Estre. Az absztrakt utazás hihetetlen utazás volt, de nem csak a bőség tereiben, hanem Kati és Zsuzsa számomra eddig ismeretlen tereiben is. Fantasztikus összhang volt kettejük között, sokszor mintha egy test lett volna a mesélő és a daloló. Olyan szférákat szólítottak meg bennem, olyan tereket jártunk be az est során, amelyek létezéséről eddig nem tudtam, de barangolva bennük elindult az emlékezés. S az emlékezés fűzéremre újabb és újabb gyöngyök kerültek fel az est során. Remélem, a következő esten tovább fűzhetem a gyöngysorom!”

Francesco (ezt küldi neked:) 

“When u happen to hear again from Kati, please bring her my deepest respect and regards, and say again thank you for having allowed me to experience a life changing experience back in March.

***   Kedves Kati!
Azt mondtad, örülsz a visszajelzéseknek. Összeraknám egy-két megélésem, és szeretnék legközelebb is menni és állítani. Az egész nap nagyon erős volt, és féltem is ezt a mélységű témám elsőre felcsapni az asztalra. 

***

“Elég sokáig tartott, míg leülepedett bennem az élmény, amit a Grál házban kaptam. Nézőként mentem oda, de bedobtál a mély vízbe, s szereplő lettem. Egy fiatal hölgy szüleinek a problémáit dolgoztuk fel, s először alkohol voltam, utána a meg nem született gyermek, s az iker.
Amit elég nehéz volt feldolgozni illetve nem tudok megérteni, hogy a mező működött, működött nálam is. …

Alkoholként gonosz voltam, s kaján, az volt bennem, hogy úgy is én győzök, úgy is én győzök. Meg nem születettként, meg nagyon nagyon szomorú, s elutasító. “Hagyjatok engem magamra egy csendes sarokban meghúzódni. ” … (Éva)

***

Nekem is nagyon jól változott azóta minden!!! Teljesen új szintre emeltem magamban a nőiséget és elmúlt az a szorongás ami mindvégig akadályozott. Biztosra veszem, hogy most kezdődik az életem! Eddig csak bolyongtam… Szóval én is köszönöm <3 (Aliz)

***

“Kati nagyon szenzitíven és felkészülten vezette az ülést. Az egész napos állítások alatt segítőként átélhettem olyan helyzeteket, amelyek megérintettek. Ez irányú tapasztalataim segítenek majd mások megértésében és elfogadásában. Megerősítettek, mindenki mögött generációkon húzódó életek vannak, amelyek meghatározzák mindennapjainkat. A problémák tudatosításával, mélyre ásva hihetetlen patak tör elő, melynek szabad folyást engedve és megértve, megváltozhat az életünk!” (Márta)

***

A múltkori állítást is nagyon élveztem. Rendeződtek az energiák. Amik feljöttek, nem feltétlenül úgy voltak igazak, ahogy feljöttek (Anyukám és a megcsalások története, rákérdeztem, azok tényleg egyszeri és nagyon régi történetek voltak/ az abortusz pedig Apukám és Anyukám közös döntésével történt még a születésem előtt), de azt gondolom, hogy az én szerepem, helyem szempontjából nem is annyira fontosak, hiszen nekem az a fontos, hogy a saját helyemen legyek és ne Anyukámén…. Ha megint feljönnek akkor meg van egy irány, amin el tudunk indulni.
A szombat után jött néhány igen felkavaró nap, amíg azok a fizikai síkon is rendeződtek volt mindenféle érzés – de most egész nagy a nyugalom. (Timi)

***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.