Visszajelzések, vélemények

Női Önismereti Körön való részvétel után: Köszönöm szépen a tegnapi napot is! Elképesztő h már megint mennyi dolog rendeződött, tudatosodott. Nem tudom hány szinten dolgozunk, de rengetegben. Kapkodom a fejem h nini ez is meg ez is meg ez is meg ez is történt… miközben nem tudom őket rögzíteni, mert itthon meg nagyüzemben megy a családi élet annak ezer szalaval. (Timi)

Egyéni és csoportos állítások, személyre szabott tanácsadás után: Szia Kati! Hála a javaslatodnak, nagy kalandban, élményben részesültem. Ismét intuíciómra hagyatkozva, gyorsan találtam csodás helyeket a “földemen”, Szadán: learatott búzatáblát. Nem nyugodtam, kerestem még kalászos búzatáblát, ezüstös csillogásút. A számomra irtózatot keltő rovarok ellenére le mertem feküdni a búzatábla közepén a földre lélegezni, tapasztalni. Ugyanígy búzabála mellett, majd mellette a földre. Mennyei illatát próbálták beinni a sejtejeim. Felültem, nagyon megijedtem, mert valami kiugrott mellőlem: egy naaagy nyúl szaladt el mellettem kb két méterre, cikázva tovarohant. Csoda! Hazafelé megtaláltam az aranyló fényű, színű növényt, ezt a színt keresetem: interneten kikerestem: zab. A hetekben pont elhatároztam, hogy naponta eszem zabot a progesteron miatt. Szóval ösztönzésedre ezt mindet kaptam. Vittem haza is az élményből: megosztom fényképen. Kincs vagy számomra. Hálát érzek irántad. Köszönöm, hogy tanulhatok tőled. (Emese)

Egy résztvevőtől, aki először jött állításra, segítőként: Én általában félek megszólalni idegen társaságban, de tegnap olyan kedves légkör volt, mintha régi ismerősök között lettem volna. Ezt minden résztvevőnek köszönöm. Számomra jó volt minden állítás, időnként eszembe jutnak momentumok. Bár laikus vagyok és csak ezen az egy állításon vettem részt, azt kell mondanom Bottyán Katalin, hogy tökéletes voltál. Pont jó volt minden, jobb nem is lehetett, nem is kellett. Mindenkinek minden jót kívánok! (Kamilla)

Személyiségintegrációs és kollektív teres állítói hétvégén való részvétel után: Nagyon tartalmas, témákban gazdag volt a két nap együtt. Én nem is nagyon emlékeztem a történetekre. Vasárnap este amire emlékeztem, azt lejegyzeteltem. Utólag jutnak eszembe részletek egy-egy állításhoz. Kavarognak a fejemben egyes jelenetek, most ülepszik. Jól érzem magam azóta is, nagyon mélyen alszom. A saját állításomból is teljes részek maradtak ki. Amikor beálltam a saját helyemre az inkarnációban történt halálom után feküdtem, ott aludtam. Hogy ott mit beszéltek felettem, semmire sem emlékszem. De nagyon mély nyugalmat érzek a történetekkel kapcsolatban. (Judit)

Évek óta az első, ami kimozdított (Anita)

Kedves Katalin,
Voltam családállításon Nálad segítőként, és mondtad, hogy jelezzünk vissza utólag, hogy milyen volt.
Rendkívüli volt számomra a két családállítás. Olyan tulajdonságokra világított rá, hogy van, amiről meg voltam győzve, hogy nem rendelkezek. Például amikor egy erőszakos apát játszottam és úgy voltam vele, hogy nem vagyok erőszakos természetű, rájöttem, hogy bizony életebemben nem egyszer voltam kegyetlenül az. Így már tudom javítani ezt a tulajdonságomat.Sokat segített az önismeretem fejlesztésében, és a gondolkodásomat is javította, kicsit összeszedettebben tudom felmérni az életben felmerülő szituációkat.
Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem!
Üdvözlettel: …. (Laci)

Szia, jó hírekről szeretnék írni neked : Képzeld nagyjából minden megoldódott, sokkal több mindent értek mostmár. Visszajöttem és hosszas átbeszélés végén tisztáztuk a dolgokat a barátommal. Most sokkal jobb minden, mint ezelőtt, de szerencsére a szüleivel is ugyanez a helyzet. Ők hihetetlenül kedvesek (számomra még mindig nyomulósak, de ez részükről támogatást jelent, nem rosszindulatot). Mostmár értem, így őket is könnyebb elfogadni. A pániknak pedig nyoma sincs, szerencsére az állítás utáni durva testi tüneteknek sem. 🙂 Úgyhogy nagyon köszönök mindent, ezt le szerettem volna írni. (Eszter)

(Egyéni állítás után) : Visszajelzésként egyelőre csak annyit tudok írni, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem családállításra 🙂 Jobban éreztem magam utána, otthon volt egy kis negatív hullám, de aztán az el is múlt. Összességében jó hatással volt rám, és legközelebb majd a csoportos családállítást fogom kipróbálni, de szerintem már csak jövőre 🙂 Köszönöm Neked! (Netti)

(Szerzői est után) “Katit családállítói szerepvállalásának kezdete óta ismerem. Családállítói kvalitásait nagyra értékelem, olyan tereket nyit meg sokszor, olyan dimenziókban barangol, melyek számomra távolinak, érinthetetlennek tűnnek. Nyitott szívvel és nagy kíváncsisággal mentem a Szer-zői Estre. Az absztrakt utazás hihetetlen utazás volt, de nem csak a bőség tereiben, hanem Kati és Zsuzsa számomra eddig ismeretlen tereiben is. Fantasztikus összhang volt kettejük között, sokszor mintha egy test lett volna a mesélő és a daloló. Olyan szférákat szólítottak meg bennem, olyan tereket jártunk be az est során, amelyek létezéséről eddig nem tudtam, de barangolva bennük elindult az emlékezés. S az emlékezés fűzéremre újabb és újabb gyöngyök kerültek fel az est során. Remélem, a következő esten tovább fűzhetem a gyöngysorom!” (Viki)

Francesco (ezt küldi neked:) “When u happen to hear again from Kati, please bring her my deepest respect and regards, and say again thank you for having allowed me to experience a life changing experience back in March.

Kedves Kati!
Azt mondtad, örülsz a visszajelzéseknek. Összeraknám egy-két megélésem, és szeretnék legközelebb is menni és állítani. Az egész nap nagyon erős volt, és féltem is ezt a mélységű témám elsőre felcsapni az asztalra. Négy helyen jártam a témámmal előtted, de egyetlen terapeuta sem tudott ebbe a mélységbe menni velem. (Kriszta)

“Elég sokáig tartott, míg leülepedett bennem az élmény, amit a Grál házban kaptam. Nézőként mentem oda, de bedobtál a mély vízbe, s szereplő lettem. Egy fiatal hölgy szüleinek a problémáit dolgoztuk fel, s először alkohol voltam, utána a meg nem született gyermek, s az iker.
Amit elég nehéz volt feldolgozni illetve nem tudok megérteni, hogy a mező működött, működött nálam is. …Alkoholként gonosz voltam, s kaján, az volt bennem, hogy úgy is én győzök, úgy is én győzök. Meg nem születettként, meg nagyon nagyon szomorú, s elutasító. “Hagyjatok engem magamra egy csendes sarokban meghúzódni. ” … (Éva)

Nekem is nagyon jól változott azóta minden!!! Teljesen új szintre emeltem magamban a nőiséget és elmúlt az a szorongás ami mindvégig akadályozott. Biztosra veszem, hogy most kezdődik az életem! Eddig csak bolyongtam… Szóval én is köszönöm <3 (Aliz)

“Kati nagyon szenzitíven és felkészülten vezette az ülést. Az egész napos állítások alatt segítőként átélhettem olyan helyzeteket, amelyek megérintettek. Ez irányú tapasztalataim segítenek majd mások megértésében és elfogadásában. Megerősítettek, mindenki mögött generációkon húzódó életek vannak, amelyek meghatározzák mindennapjainkat. A problémák tudatosításával, mélyre ásva hihetetlen patak tör elő, melynek szabad folyást engedve és megértve, megváltozhat az életünk!” (Márta)

A múltkori állítást is nagyon élveztem. Rendeződtek az energiák. Amik feljöttek, nem feltétlenül úgy voltak igazak, ahogy feljöttek (Anyukám és a megcsalások története, rákérdeztem, azok tényleg egyszeri és nagyon régi történetek voltak/ az abortusz pedig Apukám és Anyukám közös döntésével történt még a születésem előtt), de azt gondolom, hogy az én szerepem, helyem szempontjából nem is annyira fontosak, hiszen nekem az a fontos, hogy a saját helyemen legyek és ne Anyukámén…. Ha megint feljönnek akkor meg van egy irány, amin el tudunk indulni.
A szombat után jött néhány igen felkavaró nap, amíg azok a fizikai síkon is rendeződtek volt mindenféle érzés – de most egész nagy a nyugalom. (Timi)

Állításra jelentkezhetsz: http://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/

Szeretettel várlak: Bottyán Katalin személyiségintegrációs állításvezető

Ha szeretnél, kérdezz nyugodtan: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com

 
Családállítás & Személyiségintegráció
Zárt csoport · 219 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre abból a célból, hogy ha van kedvetek,…
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.