Családállítás, csoportos programok

Állítói napok Budapesten a Kálvin tér 4 sz. alatt.

2019. július 13. Személyiségintegrációs állítói nap – egyéni témákkal érkezhettek. 

2019. július 14. (kollektív teres állítás, ideális törzs témában).

2019. augusztus 3. Személyiségintegrációs állítói nap – egyéni témákkal érkezhettek. 

2019. augusztus 4. (kollektív teres állítás “Az emberi élethullám kollektív tere. Kollektív erőforrások és traumák” témában)

2019. szeptember 14. Személyiségintegrációs állítói nap – egyéni témákkal érkezhettek. 

2019. szeptember 15. (kollektív teres állítás “Élethullámok, ásványok, növények, állatok segítsége” témában)

2019.október 12-13. Két napos kollektív teres állítói nap GAIA témában. A hétvégén Gaia, a Föld tereit látogatjuk végig, s fogadjuk tanításukat. 

2019. november 9-10.  Két napos kollektív teres állítói nap NAPRENDSZER témájában. A hétvégén a Naprendszer bolygóit látogatjuk végig, s fogadjuk a tanításukat.

2019. december 7. Túl az Óperencián. Kollektív teres nap. Rejtett és megnyílásra kész terek bölcsességével találkozhatunk mesebeli utunk vége felé, ahol megnyílik a visszaút az ittbe és a mostba. 

2019.december 8. Kollektív teres nap. ITT ÉS MOST. A JELEN PILLANAT TANÍTÁSAI. A tematika záró napján összegezzük az utunkat a jelenbe, önmagunkhoz. 

Jelentkezési lap családállításra elérhető IDE kattintva. Árakhoz és egyéb tudnivalókhoz, kérlek, görgess lejjebb. 

EGYÉNI ÁLLÍTÓI NAPOKAT ALKALMANKÉNT, IGÉNY SZERINT EGYEZTESSÜNK.

Galga Menti Női Önismereti Kör: Aszód, 2019.JÚLIUS 20.

TÉMA: AZ APA MINŐSÉG, A BENNÜNK ÉLŐ APA

Jelentkezési lap a Galga Menti Női Önismereti Körbe elérhető IDE kattintva. 

Galga Menti Női Önismereti Kör tudnivalók:

Jelentkezési lap a női körbe

Galga Menti Női Önismereti Kör díja: ha személyes állítást kérsz 10.000 Ft, ha segítőként veszel részt: felajánlás jellegű (ajánlott összeg 5000 Ft).  Nyugdíjasoknak: 1000 Ft kedvezmény.

Családállítás tudnivalók:

A két napos állítói napok látogathatók együtt, de lehetséges csak az egyikre való jelentkezés is. Ha szeretnél, kérhetsz például egyik napon családállítást, míg a másik napon segítőként vehetsz részt.

Ha kollektív teres állítói napra jelentkezel, akkor nem kell kiválasztanod, hogy segítő, vagy állító szeretnél lenni. Ez egy közös munka. 

Ha szeretnél egyéni állítást, kérlek, keress

telefonon: +36-70-590-6972, vagy emailben, hogy az időpontot egyeztetni tudjuk. Akkor érdemes egyéni állítást kérni, ha nem szeretnéd mások előtt elmondani a témádat, vagy nem tudod pontosan, milyen segítségre van szükséged. Esetleg nem tudsz egész nap velünk lenni, csak a saját állításod másfél óráját tudod erre szánni.

Coaching alkalmak Ha ez a lehetőség érdekel, kérlek, jelezd telefonon (​+36-70-590-6972) vagy emailben. Mivel egyéni ülések sorozatáról van szó, az időpontokat együtt kell egyeztetnünk.

Árak:

Csoportos állítás állítóknak: 15.000 Ft, segítőknek: felajánlás jellegű. Javasolt díj: 5000 Ft.

Kollektív teres állítás: 10.000 Ft/fő/nap. 

Egyéni állítás, coaching ülés: 15.000 Ft/ másfél óra. 

A jelentkezéshez kérlek, küldj emailt a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com címre, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot.

Ez nagyon fontos – akkor tekintem jelentkezésnek, ha ezen a módon történik.

Tudom, hogy amikor jelentkezel, fontos folyamatok zajlanak benned, és azt szeretnéd, ha azonnal, de legalábbis a lehető leghamarabb dolgozni tudnánk rajta. Kérlek, ha tervezed, hogy állításra jössz, mielőbb jelezd a jelentkezési szándékodat, mert ezek ismeretében foglalom le a termet a Grál házban. Mivel a Grál sok folyamat színtere, nem mindig egyszerű időpontot találni. Így minél előbb látom, hogy van érdeklődés, annál biztosabb, hogy közeli időpontot tudok biztosítani.

A helyszín alapértelmezett esetben a Grál Ház (Budapest, Erzsébet krt. 58. I. emelet). A Galga Menti Női Kör Aszódon szerveződik. 

Családállítás árak és egyéb tudnivalók miatt jelentkezés előtt kérlek, mindenképpen olvasd el: 

http://bottyankatalina.blogspot.hu/2017/02/tajekoztato-szemelyisegintegracios.html

 Szeretném jelezni, hogy annak érdekében, hogy minél többetek számára elérhető legyen az élmény, amit a személyiségintegrációs családállítás nyújt, a segítőként való részvételt felajánlás alapúvá teszem. Tehát aki segítőként szeretne eljönni, az annyit fizet, amennyit tud, amennyit szán. Értesítsétek, kérlek az ismerőseiteket a lehetőségről 🙂 Köszönöm 🙂

Jellemző témák: párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségek. Ezek sokszor a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, ugyanakkor szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához.

Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket. A módszer alkalmazza tehát a családfelállítás, kismértékben a pszichodráma és a kineziológia eszköztárát is. A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….

A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív inkarnációs térben is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.

Köszönöm a bizalmadat 🙂  Kati

Adataidat, email címedet, illetve az állításon elhangzottakat soha nem adom ki harmadik félnek. Az email címeden és neveden kívül semmilyen adatot nem gyűjtök. Alkalmanként – anonimizálva – egyes állítástörténeteket felhasználok a blogomon és más írásaimban, azonban olyan formában, hogy az állítást kérő nem azonosítható ezek alapján. 
Alkalmanként online hirdetések segítségével igyekszem elérni a célközönségemet. A hirdetések esetlegesen gyűjthetnek olyan adatokat, amelyek (a) harmadik féltől származó cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthet vagy kaphat adatokat az oldalról és egyéb internetes helyekről, és ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújthat, illetve hirdetéseket tehet célzottá. Amennyiben ezt el szeretnéd utasítani, a döntésedet végrehajtó mechanizmust a www.aboutads.info/choices oldalra mutató hivatkozásra kattintva érheted el. 

Jelentkezés családállításra: 

Kérlek, válaszd ki, hogy állítóként vagy segítőként jelentkezel (csoportos állításra), illetve egyéni állítást kérsz.
Kérlek, a legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Egyéni állítás esetén kérlek, válaszd a listában legalul az "időpontegyeztetést kérek" opciót. Egyéni állítás esetén minden esetben foglak keresni a pontos óra egyeztetése miatt. Egyéni állítás: kb. 60-90 perces konzultáció, csak az állítást kérő és az állításvezető van jelen. Díja: 15.000 Ft / alkalom. Személyiségintegrációs állítói nap: egy változó létszámú, állítókból és segítőkből álló csoport, egy napon keresztül, kb. 9:30-16:30-ig dolgozik együtt az állítást kérők témáin. Díja állítóknak: 15.000 Ft / alkalom. Segítőknek: felajánlás jellegű. Ajánlott összeg: 5000 Ft. Kollektív teres állítás: Egy csoport együtt dolgozik egy napon keresztül, kb. 9:30-16:30-ig egy megadott témán. Nincsenek külön állítók és segítők. Díja: egységesen 10.000 Ft .
Ha szeretnél email értesítőt kapni a következő állítói napokról, válaszd az "igen"-t, ha nem, akkor a "nem"-et. Ha már feliratkoztál, válaszd a "már feliratkoztam" opciót. Köszönöm.
Engedélyezem, hogy a www.bottyankatalin.com weboldal üzemeltetője válaszoljon az űrlapon megadott email címemre.
Kérlek, itt jelezd kérdésedet, kérésedet, témádat, vagy mindent, amit fontosnak tartasz.
 
Családállítás & Személyiségintegráció
Facebook-csoport · 217 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre.
 

One Reply to “Családállítás, csoportos programok”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.