Családállítás, csoportos programok

2019.február 23-24. 9:30-16:30 Csoportos állítói nap – Grál Ház

2019.március 09-10. 9:30-16:30 Csoportos állítói nap – Grál Ház

2019.április 13-14. 9:30-16:30 Csoportos állítói nap – Grál Ház

EGYÉNI ÁLLÍTÓI NAPOKAT ALKALMANKÉNT, IGÉNY SZERINT EGYEZTESSÜNK. 

(egyszerű jelentkezés a lap alján található űrlap segítségével). 

GALGA MENTI NŐI KÖR

Jelentkezési lap a női körbe

Galga Menti Női Kör: Aszód 2019. február 09. 2019. március 16.

Családállítás tudnivalók:

A két napos állítói napok látogathatók együtt, de lehetséges csak az egyikre való jelentkezés is. Ha szeretnél, kérhetsz például egyik napon családállítást, míg a másik napon segítőként vehetsz részt.

Ha szeretnél egyéni állítást, kérlek, keress telefonon (+36 70 317 7498) vagy emailben, hogy az időpontot egyeztetni tudjuk. 

Coaching alkalmak Ha ez a lehetőség érdekel, kérlek, jelezd telefonon (​+36705906972) vagy emailben. Mivel egyéni ülések sorozatáról van szó, az időpontokat együtt kell egyeztetnünk.

Árak:

Csoportos állítás állítóknak: 15.000 Ft, segítőknek: felajánlás jellegű.

Galga Menti Női Önismereti Kör: ha állítást kérsz 10.000 Ft, ha segítőként veszel részt: felajánlás jellegű. Nyugdíjasoknak: 1000 Ft kedvezmény.

Egyéni állítás, coaching ülés: 15.000 Ft/óra. 

A jelentkezéshez kérlek, küldj emailt a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com címre, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot.

Ez nagyon fontos – akkor tekintem jelentkezésnek, ha ezen a módon történik.

Tudom, hogy amikor jelentkezel, fontos folyamatok zajlanak benned, és azt szeretnéd, ha azonnal, de legalábbis a lehető leghamarabb dolgozni tudnánk rajta. Kérlek, ha tervezed, hogy állításra jössz, mielőbb jelezd a jelentkezési szándékodat, mert ezek ismeretében foglalom le a termet a Grál házban. Mivel a Grál sok folyamat színtere, nem mindig egyszerű időpontot találni. Így minél előbb látom, hogy van érdeklődés, annál biztosabb, hogy közeli időpontot tudok biztosítani.

A helyszín alapértelmezett esetben a Grál Ház (Budapest, Erzsébet krt. 58. I. emelet). A Galga Menti Női Kör Aszódon szerveződik. 

Családállítás árak és egyéb tudnivalók miatt jelentkezés előtt kérlek, mindenképpen olvasd el: 

http://bottyankatalina.blogspot.hu/2017/02/tajekoztato-szemelyisegintegracios.html

 Szeretném jelezni, hogy annak érdekében, hogy minél többetek számára elérhető legyen az élmény, amit a személyiségintegrációs családállítás nyújt, a segítőként való részvételt felajánlás alapúvá teszem. Tehát aki segítőként szeretne eljönni, az annyit fizet, amennyit tud, amennyit szán. Értesítsétek, kérlek az ismerőseiteket a lehetőségről 🙂 Köszönöm 🙂

Jellemző témák: párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségek. Ezek sokszor a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, ugyanakkor szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához.

Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket. A módszer alkalmazza tehát a családfelállítás, kismértékben a pszichodráma és a kineziológia eszköztárát is. A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….

A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív inkarnációs térben is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.

Köszönöm a bizalmadat 🙂  Kati

Adataidat, email címedet, illetve az állításon elhangzottakat soha nem adom ki harmadik félnek. Az email címeden és neveden kívül semmilyen adatot nem gyűjtök. Alkalmanként – anonimizálva – egyes állítástörténeteket felhasználok a blogomon és más írásaimban, azonban olyan formában, hogy az állítást kérő nem azonosítható ezek alapján. 
Alkalmanként online hirdetések segítségével igyekszem elérni a célközönségemet. A hirdetések esetlegesen gyűjthetnek olyan adatokat, amelyek (a) harmadik féltől származó cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthet vagy kaphat adatokat az oldalról és egyéb internetes helyekről, és ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújthat, illetve hirdetéseket tehet célzottá. Amennyiben ezt el szeretnéd utasítani, a döntésedet végrehajtó mechanizmust a www.aboutads.info/choices oldalra mutató hivatkozásra kattintva érheted el. 

Jelentkezés családállításra: 

Kérlek, válaszd ki, hogy állítóként vagy segítőként jelentkezel (csoportos állításra), illetve egyéni állítást kérsz.
Kérlek, a legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Egyéni állítás esetén, ha a megadott napok nem jók neked, kérlek, válaszd a listában legalul az "időpontegyeztetést kérek" opciót. Egyéni állítás esetén minden esetben foglak keresni a pontos óra egyeztetése miatt.
Ha szeretnél email értesítőt kapni a következő állítói napokról, válaszd az "igen"-t, ha nem, akkor a "nem"-et. Ha már feliratkoztál, válaszd a "már feliratkoztam" opciót. Köszönöm.
Engedélyezem, hogy a www.bottyankatalin.com weboldal üzemeltetője válaszoljon az űrlapon megadott email címemre.
Kérlek, itt jelezd kérdésedet, kérésedet, témádat, vagy mindent, amit fontosnak tartasz.
 
Családállítás & Személyiségintegráció
Facebook-csoport · 217 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre.
 

One Reply to “Családállítás, csoportos programok”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.