Családállítás, csoportos programok

CSALÁDÁLLÍTÁS:

Jelentkezési lap családállításra

2018.december 1. egyéni állítói nap 10:00-16:00-ig – Grál Ház (Bp. Erzsébet krt. 58.I.emelet)

2018.december 8. 10:00-16:00 Galga Menti Női Önismereti Kör állítói napja (Aszód Városi Kulturális Központ)

2018. december 29.  9:30-16:30 Csoportos állítói nap – Grál Ház (Bp. Erzsébet krt. 58.I.emelet)

2018. december 29. 18:00-20:00 Szerzői Est Grál Ház (Bp. Erzsébet krt. 58.I.emelet)

2018. december 30. 9:30-16:30 egyéni állítói nap – Grál Ház (Bp. Erzsébet krt. 58.I.emelet)

2019. január 26-27. 9:30-16:30 Csoportos állítói nap – Grál Ház

2019. január 26-27. 9:30-16:30 Csoportos állítói nap – Grál Ház

2019.február 23-24. 9:30-16:30 Csoportos állítói nap – Grál Ház

2019.március 23-24. 9:30-16:30 Csoportos állítói nap – Grál Ház

2019.április 13-14. 9:30-16:30 Csoportos állítói nap – Grál Ház

(egyszerű jelentkezés a lap alján található űrlap segítségével). 

GALGA MENTI NŐI KÖR

Jelentkezési lap a női körbe

2018.11.10 10:00-16:00 Aszód – csoportos állítói nap

2018.12.08 10:00-16:00 Aszód

SZER-ZŐI ESTek

(SZ=szóval E=énekkel R=rajzzal, Z=zenével, Ő=ősi, I=időkből, E= együtt T=eremtünk) A programon réges régről csatornázott verseim, a Madár Könyve üzenetei, a Nap Kertje és az Absztrakt repülés valósága, Szabadi Zsuzsanna dobja és ének hangja fűződik rá egy absztrakt valóságtérre. Dimenziókba széttöredezett, így absztraktként, kaotikusként megélt  bőség- és egységterünkre. A hang és a szó segítségével összefűzzük azt, ami szétszórt, lélekutunkon ott maradt. Megkeressük és hívjuk kincstárunkat, bőségünket, s valódi kapcsolódásaikat a hozzánk tartozó igazi világunkat. Lélekúton járunk, úszunk, szárnyalunk. 

A következő szerzői est Szabadi Zsuzsannával 2018. december 29-én 18:00-kor lesz a Grál Házan. (Budapest Erzsébet krt. 58. I, emelet.   Fénygyermek, Fénycsalád címmel. 

Családállítás tudnivalók:

A két napos állítói napok látogathatók együtt, de lehetséges csak az egyikre való jelentkezés is. Ha szeretnél, kérhetsz például egyik napon családállítást, míg a másik napon segítőként vehetsz részt.

Ha szeretnél egyéni állítást, kérlek, keress telefonon (+36 70 317 7498) vagy emailben, hogy az időpontot egyeztetni tudjuk. 

Coaching alkalmak Ha ez a lehetőség érdekel, kérlek, jelezd telefonon (+36 70 317 7498) vagy emailben. Mivel egyéni ülések sorozatáról van szó, az időpontokat együtt kell egyeztetnünk.

Árak:

Csoportos állítás állítóknak: 15.000 Ft, segítőknek: felajánlás jellegű.

Galga Menti Női Önismereti Kör: ha állítást kérsz 10.000 Ft, ha segítőként veszel részt: felajánlás jellegű. Nyugdíjasoknak: 1000 Ft kedvezmény.

SZER-ZŐI Estek: az első két alkalom felajánlás jellegű, decembertől: 4500 Ft/alkalom. 

Egyéni állítás, coaching ülés: 15.000 Ft/óra. 

A jelentkezéshez kérlek, küldj emailt a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com címre, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot.

Ez nagyon fontos – akkor tekintem jelentkezésnek, ha ezen a módon történik.

Tudom, hogy amikor jelentkezel, fontos folyamatok zajlanak benned, és azt szeretnéd, ha azonnal, de legalábbis a lehető leghamarabb dolgozni tudnánk rajta. Kérlek, ha tervezed, hogy állításra jössz, mielőbb jelezd a jelentkezési szándékodat, mert ezek ismeretében foglalom le a termet a Grál házban. Mivel a Grál sok folyamat színtere, nem mindig egyszerű időpontot találni. Így minél előbb látom, hogy van érdeklődés, annál biztosabb, hogy közeli időpontot tudok biztosítani.

A helyszín alapértelmezett esetben a Grál Ház (Budapest, Erzsébet krt. 58. I. emelet). A Galga Menti Női Kör Aszódon szerveződik. 

Családállítás árak és egyéb tudnivalók miatt jelentkezés előtt kérlek, mindenképpen olvasd el: 

http://bottyankatalina.blogspot.hu/2017/02/tajekoztato-szemelyisegintegracios.html

 Szeretném jelezni, hogy annak érdekében, hogy minél többetek számára elérhető legyen az élmény, amit a személyiségintegrációs családállítás nyújt, a segítőként való részvételt felajánlás alapúvá teszem. Tehát aki segítőként szeretne eljönni, az annyit fizet, amennyit tud, amennyit szán. Értesítsétek, kérlek az ismerőseiteket a lehetőségről 🙂 Köszönöm 🙂

Jellemző témák: párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségek. Ezek sokszor a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, ugyanakkor szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához.

Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket. A módszer alkalmazza tehát a családfelállítás, kismértékben a pszichodráma és a kineziológia eszköztárát is. A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….

A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív inkarnációs térben is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.

Köszönöm a bizalmadat 🙂  Kati

Adataidat, email címedet, illetve az állításon elhangzottakat soha nem adom ki harmadik félnek. Az email címeden és neveden kívül semmilyen adatot nem gyűjtök. Alkalmanként – anonimizálva – egyes állítástörténeteket felhasználok a blogomon és más írásaimban, azonban olyan formában, hogy az állítást kérő nem azonosítható ezek alapján. 
Alkalmanként online hirdetések segítségével igyekszem elérni a célközönségemet. A hirdetések esetlegesen gyűjthetnek olyan adatokat, amelyek (a) harmadik féltől származó cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthet vagy kaphat adatokat az oldalról és egyéb internetes helyekről, és ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújthat, illetve hirdetéseket tehet célzottá. Amennyiben ezt el szeretnéd utasítani, a döntésedet végrehajtó mechanizmust a www.aboutads.info/choices oldalra mutató hivatkozásra kattintva érheted el. 

Jelentkezés családállításra: 

Kérlek, válaszd ki, hogy állítóként vagy segítőként jelentkezel (csoportos állításra), illetve egyéni állítást kérsz.
Kérlek, a legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Egyéni állítás esetén, ha a megadott napok nem jók neked, kérlek, válaszd a listában legalul az "időpontegyeztetést kérek" opciót. Egyéni állítás esetén minden esetben foglak keresni a pontos óra egyeztetése miatt.
Ha szeretnél email értesítőt kapni a következő állítói napokról, válaszd az "igen"-t, ha nem, akkor a "nem"-et. Ha már feliratkoztál, válaszd a "már feliratkoztam" opciót. Köszönöm.
Engedélyezem, hogy a www.bottyankatalin.com weboldal üzemeltetője válaszoljon az űrlapon megadott email címemre.
Kérlek, itt jelezd kérdésedet, kérésedet, témádat, vagy mindent, amit fontosnak tartasz.
 
Családállítás & Személyiségintegráció
Facebook-csoport · 217 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre.
 

One Reply to “Családállítás, csoportos programok”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.