SzaturnuszMiről ismered meg? Rendezett, módszeres, felfelé mozdul el, türelmes, kitartó, ismeri a következményeket.  Vezető, egy rendszer középpontja, melyet törvények és szabályok segítségével irányít. Képes egy dologra koncentrálni, s megmaradni a fókuszban. Szűkszavú, de őszinte. Takarékos és előrelátó. Hajlik a remeteségre.

Mi van a képen? Fekete háttér előterét tölti ki gyűrűjével a Szaturnusz. Így látszik, hogy tengelye a bal oldali sarok (múlt tudatosítása) felé mutat. Itt három virág helyezkedik el: a tapasztalatok eredménye gyűlt össze test, lélek és szellem szintjén is. Látható, hogy jobbra lent, a jövő még tudattalan oldalán megbújva kisebb virágok (események) várakoznak. Óriási gravitációjával a Szaturnusz köti össze ezeket a múlt eredményeivel. E bolygó terében sajátos pályák vezetnek,  törvények uralkodnak, hiszen ő az ismertből ismeretlenbe átvezető kapu.

Mikor válaszd? Ha mélységében szeretnéd megérteni, mi miért történik éppen. Ha vállalod a rendezett változást, s tudatában vagy a következményeknek. Ha visszavonhatatlanul választottál, elköteleződtél. Ha pozícióra törsz. Ha szeretnéd, ha valaki más komolyan venne téged, vagy azt, amit megbeszéltetek. S ha mindezt szeretnéd könnyedén, belső törvényed tökéletes irányítása alatt, felkészülten megtenni. Ha hangsúlyos a horoszkópodban a Szaturnusz, például a Bak vagy a Vízöntő jegyében születtél, vagy itt áll az aszcendensed.

 

Pólórendelés méret és pólószín megadásával:  napkertje@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.