© A Nap kertje – bolygós pólóNap Kertje póló – Neked is kell, ha egy másik bolygóról származol… 

válassz csillagot .. .

Bottyán Katalin - A Nap Kertje -
Ha egy másik bolygóról származol…

 © Nap Kertje póló 🙂 Csak nálam 🙂

Választhatsz színt és motívumot, ha szeretnél. A motívumokhoz és a részletes leíráshoz kattints lent a kiválasztott bolygó nevére.

Bevezető áron 2018. augusztus 31-ig 3500 Ft/db + postaköltség.

Rendeléshez add meg a kívánt színt és méretet, valamint, hogy melyik bolygót kéred a pólódra…

írhatsz: napkertje@gmail.com

A Nap kertje – egy grafikai sorozatom, amelyeken a Naprendszer bolygóinak misztériumait rajzoltam meg. Most pólókra nyomtatva is elérhető. A  menüben a bolygó nevére kattintva a mintákat külön aloldalon találod, s elolvashatod, hogy az egyes bolygó szülötteire, vagy a bolygóhoz kapcsolódó élethelyzetre mi a jellemző. Ez a leírás segíthet, ha dönteni szeretnél, hogy melyik mintát válaszd a sok közül. Így pólód egyúttal egy finom, elegáns üzenet is lesz a környezeted számára, vagy annak a számára, akit megajándékozol vele. Ha rám hallgatsz, nyugodtan olvasd el  és aztán válaszd azt, amelyik legjobban tetszik… a leírás csak kiegészítés a saját megérzésedhez 🙂 + Egy pici önismeret öltözködés közben 🙂

A Nap Kertje pólók kezelése: Mivel minőségük jó, kezelésük egyszerű: mosógépben kifordítva, 40 fokon kímélő programmal moshatók. Vasalni szintén kifordítva, a mintát nem érintve vasalhatók. Hajtogatásnál javaslom, hogy a mintát ne törjétek meg, így sokáig szép marad.

Lesz-e folytatása a Nap Kertje sorozattal díszített termékeknek? Igen. Előkészületben az Arany misztérium és az Absztrakt repülés képei.  Nézegessétek szeretettel, s kérdezzetek… a motívumok száma egyre nő majd, ahogy a képeket folyamatosan tudom szkennelni, előkészíteni a nyomdai munkákhoz. (Minden jog fenntartva – kérlek, ragaszkodj ahhoz, hogy tőlem vásárolj. Ezek a minták az én szellemi termékeim, én rajzoltam őket sok szeretettel, figyelemmel. Köszönöm, ha megtisztelsz engem, s megbecsülöd az alkotás folyamatát)

Lesznek-e más Nap Kertje termékek? Igen: Előkészületben Nap kertje bolygómandalákkal díszített párnák.

motívumok: 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.