családállítás dimenzió állítás módszer leírása Személyiségintegrációs állítás

Online konzultáció

Az online konzultáció sokaknak nagy segítség. 

Az elmúlt két évben több száz online konzultációt vezettem, s mára kialakult ennek egy speciális módszere, amivel gyors, biztonságos változást tudunk elérni a témáddal kapcsolatban. 

Kik vették eddig igénybe? Ügyvédek, terapeuták, nemzetközi szervezetek munkatársai, főállású anyák, multi cégnél dolgozók, olyanok, akik már rengetegszer voltak személyes állításon, és olyanok, akik csak online konzultációt tudtak választani. Szóval sokan 🙂

Mindenkinek ajánlom Kati online állításait, pár napja magam is részt vettem rajta. A mező ugyanúgy működik, mintha személyesen lennénk jelen. Érzékeltük egymást, mindannyian össze tudunk kapcsolódni. Otthon kényelmesen elhelyezkedve voltam jelen, jöttek az érzések, gondolatok, mindenkire tudtam figyelni. Kati rendkívül intuitív módon vezet online térben is, ajánlani tudom, hogy ne hagyjuk abba az állításokat, hiszen itt van egy újabb lehetőség! (Judit, csoportos online állítás után)

A legjobb választás számodra az online konzultáció, ha nincs időd/nem szeretnél eljönni az állítói napra, személyes találkozóra, de van otthon egy békés órahosszád, ahol és amikor nem zavar senki, és tudunk beszélgetni.
Az általam ajánlott módszer a beszélgetés, az egyéni családállítás és a meditáció egy speciális, minden alkalommal más, kifejezetten rád szabott kombinációja, amiről ha kéred, hangfelvételt is készítek, amit később visszahallgathatsz. Ezt természetesen csak te kapod meg, átküldés után letörlöm, nem tárolom. 

Számomra nagyon jó élmény volt, az online állítás is. Azt tapasztaltam, hogy másfajta figyelmet igényel, aminek én örülök, mert ezáltal is fejlődők. A folyamatok ugyanúgy lezajlottak számomra, persze élőben azért intenzívebben éltem meg eddig, de szívesen dolgoznék még ezzel a módszerrel, hiszen rengeteg előnye van, főleg most, hogy más formában ez jelenleg nem tud létrejönni. Hálás vagyok, hogy ez létrejöhetett… Remélem lesz folytatása, szerintem ez a 2 órás alkalom, simán vállalható és nagyon hatékony is volt. Külön köszönöm a munkádat Kati és hogy létrehoztad ezt!  Áldás! (Dávid, csoportos online állítás után)

Konkrétan hogyan zajlik a konzultáció? Otthonodban kényelmesen ülve online beszélgetünk  messengeren, viberen vagy whatsappon. Fontos, hogy a program a konzultáció megkezdéséig legyen letöltve a telefonodra, laptopodra. A témád rövid megbeszélése után egy ráhangoló meditáció következik (kb. 5 perc). Ezután kezdődik tulajdonképpen az online konzultáció érdemi része. Ennek során feltárjuk az élethelyzeted okát, összetevőit, legfontosabb mozgatórugóit és oldó mondatok segítségével rendezzük is ezeket. Végül egy összegző beszélgetés után a záró meditáció, vagy más záró, megerősítő formula segítségével fejezzük be a konzultációt. Az árban egy alkalommal utókövetés is benne van, tehát kereshetsz emailben vagy üzenetben, ha változást tapasztalsz, vagy  olyan kérdésed lenne, amire szeretnél választ kapni.

Eszter Abu Dzabiból jelentkezik, ha online konzultációt szeretne
Ezt a képet pedig Bálint küldte New Yorkból


Ezt a formát ajánlom, ha külföldön élsz, vagy pedig bármilyen ok miatt nehéz számodra a mozgás. Itt megoldható a nagyon rugalmas időpontválasztás is (akár este, kora reggel, ahogy neked időd van erre.) Az online konzultáció feltétele nálad a békés, zavartalan idő és környezet mellett még jó minőségű internet kapcsolat (hang). Feltétlenül szükséges, hogy messenger, whatsapp szoftver legyen telepítve az eszközödre. Amit még javaslok előkészíteni: víz, jegyzetfüzet, toll, íróeszköz kényelmes ülőhely. Az online konzultáció díja 24.000 Ft. Fizetni minden esetben a számlacímed a megadásával, előre utalással lehet.

Milyen élményre számíthatsz? Olvasd el Zsani visszajelzését:  Ezúton szeretném megköszönni Katinak a múltkori állítói napon való online állítást, fantasztikus volt.
Évek óta tervben volt, hogy kipróbálom a módszert, de úgy látszik, Kati kellett hozzá, hogy ez megvalósuljon. Én más módszerrel dolgozom, amivel nem fértem hozzá ilyen formában az aktuális témámhoz, viszont így igen.
13000 km-re Magyarországtól Kati segítségével megszabadultam egy elég nagy csomagtól. Szívből ajánlom Katit, hatalmas tudással rendelkezik, és nagyon profi! Köszönöm szépen! (Zsani, Argentínából – online állítás után)

Zsanival az argentínai Merlo-ból kapcsolódtunk már sok alkalommal

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lapon tudsz: 


Tamara Baliról hívott 🙂
Kérlek, írd ide a neved 🙂
Kérlek, írd ide a számlacímedet: Név, irányítószám, utca és házszám. (Az állítás díjáról elektronikus, átutalásos számlát fogsz kapni emailben).
Kérlek, adj meg egy működő email címet
Itt válaszd ki, hogy jellemzően mikor lenne jó neked a konzultáció. Több válasz is lehetséges.
Kérlek, válaszd ki, hogy milyen hosszú konzultációt szeretnél. A megjegyzés rovatban pontosíthatod az időpontot, témát.
Ha szeretnél valamit üzenni vagy kérdezni, itt megteheted.
Ha igent választasz, az email címedre havonta minimum 1, maximum 4 üzentetet kapsz a programjaimról, illetve küldeni szoktam a honlapon megjelenő olvasnivalókat is.
Ha nem vagy érintett ezekben, válaszd az igent. Kérlek, segíts nekem az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (Eütv.) 103. § (1) bekezdésének betartásában és nyilatkozz arról, hogy egészséges emberként, életrendezési kérdésekkel kapcsolatban keresel fel. Köszönöm
Ha nem szedsz gyógyszert, vagy nem állsz kezelés alatt, válaszd az igent. Amennyiben pszichiátriai kezelés alatt állsz, s ha emiatt gyógyszert szedsz, sajnos, nem tudlak fogadni a konzultációkon és az állítói napokon.
Név, irányítószám, település, utca- és házszám, szükséges. Ha a konzultáció díját el szeretnéd számolni a vállalkozásodban, kérlek, az adószámodat is add meg. A számla a fent megadott email címre fog érkezni. Ha szeretnéd, hogy másik email címre küldjem, itt jelezheted.

Köszönöm szépen a jelentkezésedet és szeretettel várlak. 

Jelentkezés előtt, ha szeretnél az állításokról olvasni, kezdd itt: https://www.bottyankatalin.com/2017/05/09/csaladfelallitas-a-gyakorlatban/

A csoportjaimban, közösségi oldalamon (https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio/)  folyamatosan osztok meg hasznos, pozitív, biztató tartalmakat, ingyenes meditációkat. Kérlek, legyetek aktívak, írjatok, szóljatok hozzá, kérdezzetek. Segítsetek, hogy együtt egy magas frekvenciájú, támogató, megtartó teret hozzunk létre, amire mások is támaszkodhatnak. Maradjunk kapcsolatban, áramoltassuk a szeretetet, érkezzen az áldás. Szeretettel: Kati

© Az oldalon található valamennyi tartalom Bottyán Katalin etnográfus, állításvezető szellemi tulajdona. Felhasználása csak a szerző engedélyével, illetve hivatkozással lehetséges. Kérlek, csak nevemmel, az eredeti linkről oszd tovább.

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...