anya bölcs anya családállítás dimenzió állítás Inkarnációs tér kollektív tér leány minőségek módszer leírása női kör önismeret Programok Személyiségintegrációs állítás szerető természeti asszony

A nőiség történetét feldolgozó kollektív teres csoport indul 2021 februárjában

A nőiség történetét feldolgozó kollektív teres csoport indul 2021 februárjában. Várlak erre a különleges, haladóknak való útra, ha szeretnél mélyebb kapcsolatot önmagaddal, nőiségeddel, vagy férfiként a nőkkel. 

Hogy érzékelni tudd, mire számíthatsz, megosztok itt két rövid állítástörténetet: 

Egyik kollektív teres állítói napunkon a párkapcsolati problémák, elsősorban a harag mögötti valóságot, szeretet-erőket kerestük, s találtuk meg.

A résztvevő csoport közös mintájában azt láttuk, hogy mind a  férfiak, mind a nők támogatásra szorulnak, s a maguk módján valamennyien keresik a gyógyulásuk útját. Egy ideig ez senkinek nem sikerült, azonban az állítás második részében végre megérkezett a segítség.

Az egyik női szereplő módszeres, kitartó keresésére válaszul a női erő mint esszencia jelent meg a térben. Csodálatos volt látni, ahogy a női esszenciális erő támogatta a segítséget kérő asszonyt, akit így már el tudott érni a párja is.

Láttuk, ahogy a következő képben a nő egyik kezével a férjéhez kapcsolódott, a másikkal a női erő minőséghez. Középen ülve mintegy összekötötte őket. A nő érintésén keresztül a transzformált esszenciális női erő megérkezhetett a férfihez is, és lényének egy részét meggyógyította. 

A férfi öntudatra ébredése ezzel a mozdulattal, a felesége érintésén keresztül kezdődött meg.

Az állítás később azt is megmutatta, hogy még tovább kell lépnie, hiszen a férfierőnek van egy másik része is, mégpedig ebben az esetben a harcos minőség, ami egy másik férfi, vagy férfiak csoportja által gyógyítható meg.

Ebben az állításban hiányzott az ifjú férfi apja, ezért amikor már kissé erőre kapott, elhatározta, hogy saját erejéből indul a többi ereje után.

Elment tehát a háborúba, ahol a többi férfi között, a harcban edződött meg.

Amikor visszatért, elmondta, hogy úgy érezte, útra kell kelnie, s a vándorlás és a küzdés az, amiben helytállva teljessé tud válni.  Így már a párkapcsolatban is a felesége mellé tud állni, férfiként.

Egy következő állítás csodás történetében pedig láttuk az együttműködő energiákat, amint egymást építette a pár két tagja: királyként és királynőként: A királynő “csatornázta” a mennyei energiát, a király pedig instrukciókká, társadalmi berendezkedéssé formálta azokat.

Így teremtették meg egyúttal egymás számára azt a teret  is, amelyben mindketten kibontakozhattak, lényük legmagasabb minőségét is megélve. Ez a két önmagában is nemes lélek megélte a szerelem, a bölcsesség és a közös teremtés élménye által azt, hogy egymáshoz tartoznak, és amit együtt létrehoznak, az jó.


2021 február 21-én tehát egy hosszabb útra indulunk a nőiség kollektív terében.

A kollektív teres csoportban tartott állítói napjainkon arra keresünk választ, hogy a közös terünkben, s így a saját életünkben milyen erőforrások, képességek, akár már meglévő minták állnak rendelkezésre. A nőiség történetében megnyílnak azok a hatások, amelyek nőként értek bennünket. Megtudjuk azt is, hogy hogyan láttak bennünket a férfiak az egyes korszakokban, s hogy mik azok a sebeink, amelyek már meggyógyulhatnak.

Teszünk azért, hogy felismerjük önmagunk egy új dimenzióját azáltal, hogy nőként nőnek születtünk, vagy férfiként nőkkel, nők között (is) élünk, velük kapcsolódunk.

A kollektív tér olyan, mint egy hatalmas, strukturált, többdimenziós kozmikus információtenger. Meg-megnyíló terei ismerősek. A mieink. Végtelen gazdagsággal ajándékoznak meg.

Sok olyan történet érkezik, amelyeket a csoport tagjaiként annak idején együtt éltünk meg, és most újra szembe tudunk nézni ezekkel. De lehet az is, hogy a hatalmas készletből mutat meg egy szimbolikus történetet akár fel sem tett kérdéseinkre  válaszul a mező.

Az egész arra jó, hogy munkánk, átéléseink által megszülessen bennünk az öröm és a béke. A természetes, egyszerű, mégis megcsillanni tudó női lét sokszínűsége.  A kincshordozó leány, a merész amazon, a kifinomultan megnyilvánuló, mégis sokakról gondoskodó  ősi nemesasszonyok, vagy a varázslónők tudása. Vár ránk a természeti asszony ősi erejét hordozó, vagy a tündérek barátságát elnyerő titokzatos pillantású, néha látható, néha láthatatlan őseink emlékezete. 

Várnak az ő fájdalmaik és gyönyörűségeik, a játékok, szülések, temetések, szerelmek, megcsalások, női közösségek kialakulása és elmúlása során felhalmozott érzelem-tömegek. S mi jövünk. Minden hónapban egyszer, 7 vagy 9 hónapon keresztül. (Szükség esetén egyéni blokkoldó, személyiségintegrációs napokat beillesztve a programba.)

Az állítássorozatra jelentkezhetsz, amennyiben már voltál legalább három alkalommal nálam, s ebből egy alkalommal saját állításod is volt. Ha még nem voltál háromszor állítói napon, akkor pedig kérlek, először személyiségintegrációs állítói napra vagy egyéni állításra jelentkezz. 

Az állításokról többet tudhatsz meg, illetve a lap alján lévő jelentkezési lapon jelentkezhetsz a következő csoportos programjaimra:  https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/

Mikor javaslom, hogy eljöjj: 

  • Ha szeretnél betekinteni abba a tágas, szabad térbe, amit az állításokon meg lehet tapasztalni
  • Ha szeretnéd ezt a szabadságot megismerni, megteremteni az életedben. 
  • Ha készülsz arra, hogy önmagad egy magasabb dimenzióját éld meg a nőiséggel kapcsolatban. 
  • Ha szeretnéd használni a csoport erejét a megújulásod során, de nem szeretnél részleteket mesélni a magánéletedről 
  •  Ha már voltál nálam legalább három állításon, s ebből legalább egy alkalommal saját állítást kértél. 

Az első nap tervezett tematikája:

  • A női esszenciális erő jelenlegi mintája a csoport terében
  • A férfi esszenciális erő jelenlegi mintája a csoport terében
  • Én és a nőiség kollektív tere, esszenciája (minden résztvevő számára minta állítása)

© Az oldalon található valamennyi tartalom Bottyán Katalin etnográfus, állításvezető szellemi tulajdona. Felhasználása csak a szerző engedélyével, illetve hivatkozással lehetséges. Kérlek, csak nevemmel, az eredeti linkről oszd tovább.

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...