coaching családállítás módszer leírása Személyiségintegrációs állítás szerető szerető

Coaching. A Szerető minőség sérülései. Mit gondoljunk végig, ha kialszik a tűz ?

Coaching során a nők közötti beszélgetés terében mély megnyílások is történnek, s felmerülhet a fájó kérdés is:

Hová lesz a szenvedély, a tűz, a szerető minőség a házasságból? Mi okozza a fájdalmas szeretkezést?

Hogyan lehet a tüzet visszahívni?


Különösen, ha a nő úgy érzi, sokat tett a férjéért, szárnyakat adott neki, akár még anyagilag is támogatta.

S ebben a bizalmi körben a következő válaszok születhetnek:

Tervezés 🙂 s a tervezett időpontra készülés már lélekben és testileg is. Kettőtök számára közös program tervezése, esetleg elutazás a szerelem születésének helyszínére, ami visszaidézi azokat a szépséges érzelmeket.  Hajnali összebújás – amikor alusznak a gyerekek 🙂

Ha a férfi sokat fogadott el tőled, adj neki esélyt arra, hogy ő adjon neked. Fogadj el tőle.

Ha úgy érzed, te adtad a szárnyait, bizonyosodj meg róla, hogy ő ennek örült-e. vagy pedig a saját szárnyai helyett használja azokat, amiket te adtál rá… Milyenek lennének a szárnyai, ha maga növesztené őket?

Mi lenne, ha megnéznéd, milyen ő valójában? Elkezdenéd értékelni őt? Elfogadva a határait, és a te határaidat is, csak engednéd magadnak, hogy felismerd azokat az apró vagy nagy, akár az unalomig megszokott dolgokat amiket érted és a családért tesz. S mindegyikért adnál neki egy apró elismerést a szívedben. Légy jó könyvelő: vedd észre, hogy a maga módján ő is tesz érted és a kapcsolatotokért. Ismerd el azt, ami jó.

Egy lábmosás képe is felmerülhet, mint az egyszerű, testi gesztusban megnyilvánuló alázat képe, ami nem is alázat, hanem szeretet és gyengédség egy elfáradt, vagy akár megtört férfival szemben.

Nagyon fontos az előző férfiaktól megmaradt energetikai mintázat gyógyítása, kitisztítása a méhből speciális gyakorlatokkal, vagy tudatos elengedéssel.

Az előző kapcsolatok elismerése. A tőlük kapott, de nálunk maradt dolgok visszaadása. Ami a miénk, de náluk maradt, annak a visszakérése. Tisztelettel elköszönés. Helyének elismerése az életünkben, a rendszerünkben.

Nagyon fontos az előző kapcsolatok elismerése, a megbocsátás, elengedés, az életünkre gyakorolt hatásuk elfogadása. Az állítások segítségével rendeződik az energetikai és családi mezőnk, nem hatnak zavaró minták a párkapcsolatunkra. Otthon tudunk lenni az életünkben Így új szemmel pillanthatunk a társunkra is.

A tűz kialvásával nem vagyunk egyedül. Lehet, hogy anyánk, nagyanyánk, generációs elődünk, női vérvonalunk sorsában osztozunk önkéntelen lojalitásból, szeretetből.

Lehet, hogy előző életes fogadalmaink hatnak: eddig juthatsz, de nem tovább. Az állításokon ezeket is láthatjuk, oldhatjuk, gyógyíthatjuk.

Hathat az egyedül maradástól, cserbenhagyástól, megcsalástól, teherbe eséstől, szüléstől való tudattalan félelem, az egyoldalú adás fájdalma.

S végül lehet, hogy már tényleg olyan távol vagytok, ahonnan talán nincs is visszaút, s a férfi, aki nem szeret, lassan megtalálhatja az útját, mert végül elengeded…

Az önismeret gyógyító útján tehát, például a személyiségintegrációs állításokon való részvétellel a párkapcsolati mintánk és a szerető minőségünk teljességének és töréseinek nyomába tudunk indulni, és mély gyógyulást lehet elérni. Ezt megerősíthetik azok, akik már vettek részt állításokon, és változást tapasztaltak, sőt, vannak közöttünk már, akik több éves folyamaton keresztül elérték a harmonikus párkapcsolatot testi szinten is.

Saját magad is átgondolhatod, ráhangolódhatsz:

Hol veszett el a tűz? Kinél veszett el először, kit követsz abban, hogy lemondasz a tüzedről?

Hol tettél fogadalmat, mikor, kinek, hogy soha többé nem érzed át azt a tüzet, az igaz szerelem tüzét. kit követsz a szenvedély nélküli kapcsolatba?

S ha a szenvedély helyett a harag tüzét érzed már magadban, akkor kérlek, gondolatébresztőnek olvasd el ezt: http://bottyankatalina.blogspot.com/2017/03/noi-harag.html

Coaching során segítek végiggondolni, ha szeretnéd, s gyógyító segítséget is kínálok az állításokat, vagy a Galga Menti Női Önismereti Kör támogató erejét.

Ha szeretnéd átgondolni, tudatosítani a párkapcsolatban átélt érzéseidet, kiinduló lépésként ajánlom ezt a kérdőívet: https://www.bottyankatalin.com/harag-megbocsatas-elengedes-a-parkapcsolatban-kerdoiv/

Állításra jelentkezhetsz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

© Az oldalon található valamennyi tartalom Bottyán Katalin etnográfus, állításvezető szellemi tulajdona. Felhasználása csak a szerző engedélyével, illetve hivatkozással lehetséges. Kérlek, csak nevemmel, az eredeti linkről oszd tovább.

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.