Légy az animuszom…

No Comments

Légy az animuszom … Hangzott el egy állítás oldómondataként… Egy régi, a rendszerből eltűnt,  kitagadott, akár ellenségessé, vagy túl gyengévé, igaztalanná vált férfi képének gyógyításakor ugyanis nem teszünk mást, mint erősítjük, éltetjük a bennünk élő belső férfi, az animusz képét. 

Egy régi, a rendszerből eltűnt,  kitagadott, akár ellenségessé, vagy túl gyengévé, igaztalanná vált férfi képének gyógyításakor ugyanis nem teszünk mást, mint erősítjük, éltetjük a bennünk élő belső férfi, az animusz képét. 

Ez fogja formálni az életünkben álló férfiakat. Amíg a belső férfi sérült, a külső is az lesz, vagy nem kapcsolódik, vagy eltűnik, vagy aktivitása szűnik meg.  

Magadra maradva küzdesz, megtanulsz férfi nélkül élni. S kérdezed, miért. 

Ha a férfiakkal van gondod, először nézd meg magad, mert a férfi tükör. Keresd magadban a férfi mintákat, keresd magadban a helyet, amit az életedben felkínálsz neki, az energiákat, amivel táplálod őt. Keresd először magadban a nőt.

Igen, az első lépés az, hogy a női lélek megtalálja saját erejét, női vérvonalának támaszát. 

Majd ezt a forrást elfogadva, s naponta használva már erősebbnek érzed magad, biztonságban vagy, akkor eljöhet a pillanat, amikor a női generációs, inkarnációs őseid mellett valaha állt férfiak sebeit,   találod meg, s orvosolod.

Van rá példa, hogy az oldásban csak az erejében álló férfi ideájáig, üres, de ezáltal már betölthető helyéig jutunk az első körben el. 

De ez is nagy lépés. Ez a tiszta, rendezett tér az, amibe a férfi – ha kell időt kérve ehhez – de meg tud érkezni, akkor, amikor már erre te is készen állsz. 

Ez nem azt jelenti, hogy felelős vagy a társadért. Ez azt jelenti, hogy blokkjaid, traumáid léte, érzelemtested állapota meghatározó abban, hogy kikkel kapcsolódsz, milyen életet élsz. Az animusz állapota pedig befolyásolja azt, hogy milyen férfiak vannak melletted, s hogy a melletted lévő férfiak hogyan kapcsolódnak hozzád.

Ezért, s nem másért hat gyógyítólag a belső minőségeid, azok sebeit, sérüléseit, negatív arcát viselő árnyékod  fénybe emelése a párkapcsolatodra is. 

Ha Nőként, méghozzá gyógyító, tápláló, megszentelő, szerető nőként állsz az életedben, akkor meri és tudja a benned élő sérült férfi megmutatni, eléd vinni a sebeit. Akkor tud kérni, akkor tud megnyílni. S ekkor már tudod emelni, építeni, gyógyítani őt. 

A személyiségintegrációs családállítás az egyik legjobb eszköz arra, hogy tégy magadért…. Ha szeretnéd tudni, mi ez, olvass tovább: http://www.bottyankatalin.com/szemelyisegintegracios-allitas/  vagy pedig a https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio/ oldalon. 

Ha pedig szeretnél, azonnal jelentkezhetsz a következő állítói napokra: http://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/

AnimusAnima – Robert Séguineau

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.