Ha mégis fáj…

No Comments

Mi van, ha az oldás után valami fáj? Ha nem érkezik azonnal a megnyugvás? Egyikünktől érkezett egy kérdés, s a választ megosztom itt, az oldalon is, mert többeket is érinthet. 
Arról van szó, hogy az állítás utáni időszakban erős, mélyről jövő érzések kavarodhatnak fel. Ha a körülmények egyébként is stresszesek, illetve ha az útnak éppen egy feldolgozós-tisztítós részén járunk, nehéz lehet az új mintát könnyeden választani. 
Néhány napig – mint a legtöbb energetikai gyógyítás esetében – előfordulhatnak felerősödött tünetek.

Ha ilyesmit tapasztalsz, próbálj visszakapcsolódni az állítás záró képéhez és az abban megjelent pozitív energiához. Például egy megtalált ikertestvér esetén visszaidézheted az együttlét emlékét egy párna érintésével.

Önállóan is elvégezheted a záró meditáció gyakorlatát:

Belégzés szívtérbe, lefelé nyúló fénygyökér, érzések átadása a Földanyának megváltoztatásra. Megváltozott minta belélegzése. Szívtér. Felső fénykorona, fényzuhany. Ezek a gyakorlatok segítenek akkor is, ha állítástól függetlenül nagyon felkavarodott valami a mélyben.

Plusz sajnos, előfordul, hogy a tudatalatti egy része megpróbál a sérült állapotába visszarendeződni, mert azt szokta meg. Az szokta meg, hogy fáj. De a gyakorlat abban is segít, hogy tudatosan válaszd a jó eredményt, amit az állításon már elértünk. 

Az arany derengés nem harsog, de mindig jelen van, próbáld nyitva tartani a csatornát 🙂 

S ha még is fáj, jusson eszedbe: akármilyen csúnyácska is a hernyó, végül pillangó lesz belőle… 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.