Az arany derengés nyomában – személyiségintegrációs állítói napok szeptemberben

No Comments
Bottyán Katalin - A Nap Kertje - Arany életfa
Bottyán Katalin – A Nap kertje – Arany életfa

Személyiségintegrációs állítói napokra várlak 2018. szeptember 8-án és 9-én. A napok együtt vagy külön-külön is látogathatók. 

Induljunk tovább az áldás arany derengése által jelzett úton.

Eljött az ideje annak, hogy kapcsolódjunk személyes életünk, generációs, inkarnációs láncunk azon történetéhez, ahol valami fontos érték mélybe merült, vagy eltűnt, éppen akkor, amikor látszólag minden a legjobban alakult.

Csak hadd nyíljon meg ebből a történetből a jövő fénye. 

Fűzzük fel a tudatos emlékek láncára azt a történetet, ahol megalapozódott valami fontos, ami megéri a befeketett munkát, akár az áldozatot. 

Bottyán Katalin - Nap Kertje - a Nap magvetője

Szeptember 8. Kisboldogasszony napja, Szűz Mária születésnapja. 
Az őszi búza vetésének napja is ez a régi hagyományban. Az isteni bölcsesség és gondos emberi előrelátás olyan, mint az időben vezető ösvény: a kivárni tudás, a türelem és a hit a keresett egységélményhez vezet bennünket. A legmagasabb, átváltozó misztérium, a Krisztus minőség a földön az étel és ital, a kenyér és a bor titkos, de hétköznapi alkímiájának felel meg. Csak hadd érkezzen meg annak egyszerű tanulsága, hogy a sorsot szervező bölcsesség segítségével minden élet-állomás és esetleges próbatétel egy nagyobb és teljesebb cél felé vezet. 

Találkozzunk a bőség, a mennyegzők, a szüret időszakában. Ezen a napon fogadjuk el, hogy hétköznapi tapasztalásunk mögött a más-más néven vagy formában ugyan, de a szeretet rendjei állnak a dimenziók sorában, az idő mélységes tereiben.

Ha lehetséges és kell, hadd érkezzen meg az ősi gabona-istennő áldása és segítsége is, az első meghaló és feltámadó istenségé. És hadd jöjjön, ha jöhet, a szenvedély és a mámor, a bor istene, Dionűszosz. Hátha éppen arra van szükséged, hogy kicsit feje tetejére álljon minden. Ez kellhet, hogy ézőpontod megváltozzon, s utána új, tiszta rend alakuljon ki.

Csak táncoljatok, gondolatbabák!

Ha szeretnél jönni, akár segítőként, akár állítóként, egyszerűen jelentkezhetsz az alábbi űrlapon is. Részletes leírás, árak találhatók a következő oldalon: http://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/

Szeretettel várlak: Bottyán Katalin 

Kérlek, válaszd ki, hogy állítóként vagy segítőként jelentkezel (csoportos állításra), illetve egyéni állítást kérsz. Egyéni állítás, konzultáció esetében a megjegyzés rovatba kérlek, írd be a választott időpontot. Köszönöm.
Kérlek, a legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Egyéni állítás vagy online konzultáció esetén kérlek, válaszd a listában legalul az "időpontegyeztetést kérek" opciót. Egyéni állítás esetén minden esetben foglak keresni a pontos óra egyeztetése miatt. Egyéni állítás: kb. 60-90 perces konzultáció, csak az állítást kérő és az állításvezető van jelen. Díja: 17.000 Ft / alkalom. Személyiségintegrációs állítói nap: egy változó létszámú, állítókból és segítőkből álló csoport, amely együtt dolgozik az állítást kérők témáin. Díja állítóknak: 17.000 Ft / alkalom. Segítőknek: 6000 Ft. Kollektív teres állítás: Egy csoport együtt dolgozik egy napon keresztül, kb. 9:30-16:30-ig egy megadott témán. Nincsenek külön állítók és segítők. Díja: egységesen 15.000 Ft . Online konzultáció: 60-90 perc. A 60 perces konzultáció díja: 12.000 Ft/óra. A 90 perces online konzultáció díja 15.000 Ft.
Ha szeretnél email értesítőt kapni a következő állítói napokról, válaszd az "igen"-t, ha nem, akkor a "nem"-et. Ha már feliratkoztál, válaszd a "már feliratkoztam" opciót. Köszönöm.
Ha nem vagy érintett ezekben, válaszd az igent. Kérlek, segíts nekem az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (Eütv.) 103. § (1) bekezdésének betartásában és nyilatkozz arról, hogy egészséges emberként, életrendezési kérdésekkel kapcsolatban keresel fel. Köszönöm
Ha nem szedsz gyógyszert, válaszd az igent. Amennyiben pszichiátriai kezelés alatt állsz, s ha emiatt gyógyszert szedsz, sajnos, nem tudlak fogadni a konzultációkon és az állítói napokon.
Név, irányítószám, település, utca- és házszám, szükséges. Ha a konzultáció díját el szeretnéd számolni a vállalkozásodban, kérlek, az adószámodat is add meg. A számla a fent megadott email címre fog érkezni. Ha szeretnéd, hogy másik email címre küldjem, itt jelezheted.
Engedélyezem, hogy a www.bottyankatalin.com weboldal üzemeltetője válaszoljon az űrlapon megadott email címemre, valamint, hogy tárolja a számla-adataimat és (amennyiben értesítést kérek a következő állítói napokról)l az űrlapon megadott elérhetőségemet.
Kérlek, itt jelezd kérdésedet, kérésedet, témádat, vagy mindent, amit fontosnak tartasz.

Ha szeretnél, csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz: 

 
Családállítás & Személyiségintegráció
Facebook-csoport · 217 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A csoportot a személyiségintegrációs állítói napokon részt vettek, vagy az iránt érdeklődők számára hívtam létre. Meghívhatjátok érdeklődő ismerőseite…
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.