családállítás dimenzió állítás Inkarnációs tér módszer leírása Személyiségintegrációs állítás

A belső törzs visszahívása – bevezető

Meg szeretném találni a törzsemet” 

Az az élő közösség a törzs, ahol teljes jogú személy vagy, igényeidet figyelembe veszik, tudásodat értékelik, arra számítanak. Személyedre szükség van. Odatartozol. Te magad is tükrözöd, hordozod, megnyilvánítod a törzs értékrendjét. Személyedre szükség van.

A belső törzs tudattalanban rejtőző, blokkolt, azaz, száműzetésben élő, valahol raboskodó, sérült, vagy haragvó, sértődött, elbizonytalanodott tagjait keressük abból a célból, hogy őket a személyiségbe integrálva, azaz, a szívbe befogadva az állítást kérő meg tudja engedni ezeknek a személyeknek a külvilágában való megjelenését.

 

Van egy lány, aki már több, mint egy éve rendszeresen vesz részt az állítói napjaimon. Fontos, oszlopos tagja az állítók kis csoportjának.

A generációs háttér gyógyítása mellett sok alternatív állítása is volt: asztro-állítás, inkarnációs térben való állítás, s persze, bőven támogatja őt a számtalan segítői szerep is, amit ez alatt az idő alatt kapott.

Életélménye változik, világa tágul, lénye oldódik, sokat mosolyog. 

Határon túli egyetemre felvételizik, mert végre megtalálta a neki való igazi hivatást – hiszen meglévő két diplomája ellenére nem találta helyét a világban.

Egyik állításunk alkalmával célja volt egy lakóhelytől független pénzforrás megtalálása – jelenleg ehhez vezető tanfolyamot végez, ami lelkesíti.

Mire lehet még szüksége?

Magány élménye oldódott már, de az emberek világában érzelmileg még mindig nem találta meg az otthon érzését, ezért azt a közösséget keresi, ahol értékeit értéknek, személyét oda tartozónak találják. Az általa gyűjtött tudást igénylik, megfizetik.

Meg szeretném találni a törzsemet” – foglalta össze célját.

Az a kisközösség a törzs, ahol teljes jogú személy vagy, igényeidet figyelembe veszik, tudásodat értékelik, arra számítanak. Személyedre szükség van. Odatartozol. 

Az emberiség eredendő közösségi formája. A család kiterjesztése. Azok rokoni, baráti bensőséges közössége, akik egy forrásra jártak inni, megosztották a vadászmezőt, a gyűjtögető területet, vagy később a szántóföldet, legelőt. Hasonló jeleket használtak, azonos ünnepeket ültek. Az ismerősséget befogadó rítusokkal erősítették meg.

Tehát az ő elvesztett törzsének nyomába indulunk egy állítás-sorozat keretében. 

A belső törzs tudattalanban rejtőző, blokkolt, azaz, száműzetésben élő, valahol raboskodó, sérült, vagy haragvó, sértődött, elbizonytalanodott tagjait keressük abból a célból, hogy őket a személyiségbe integrálva, azaz, a szívbe befogadva az állítást kérő meg tudja engedni ezeknek a személyeknek a külvilágában való megjelenését. Ez történhet majd úgy, hogy a meglévő közösségében felfedezi az őt támogató tulajdonságokat, és persze úgy is, hogy új emberekkel ismerkedik meg, olyanokat bevonzva az életébe, akikkel „egy húron pendülnek”, egymás lényére rezonálnak.

Az állításokon az őt segítő közösség, az állításon résztvevők csoportja is vele gyógyul, természetesen.

Az állítást kérő belső világának szereplőit az inkarnációs vagy a más dimenziókat, például párhuzamos életeket érintő állítások során találjuk meg. Keressük azokat a drámákat, ahol  lénye lemondott a közösségének egyes tagjairól, elfordult tőlük, ezáltal vált az inkarnációk hosszú során át egyre idegenebbé azokban a közegekben, ahová leszületett.

A lélek otthonos kapcsolódásairól lemondva, vagy amikor azokat egy külső, akár erőszakos esemény által kiváltott dráma során el kellett engednie, fokról fokra veszítette el saját értékességének a tudatát, mert távol került azoktól, akik ezeket az értékeket magukénak vallották, vele együtt éltették.

Egyúttal ezek az értékek sem tudtak már hatni a világban, hiszen felmorzsolódott a közösség, amely ezeket tükrözte, hétköznapjai rendjében megvalósította, védte, gazdagította, hagyományozta volna.

Ez a folyamat vezethet oda, hogy sok, személyében egyébként kiegyensúlyozott, óriási értékeket teremtő, képviselő ember mégis kissé periférián érzi magát, tudása nem tud érvényesülni,

Asztro állítások során találkoztunk azzal a jelenséggel, hogy erőteljes, akár vezetői kvalitásokat ígérő bolygóhatások a mezőben nem érvényesültek, mintegy alvó, vagy blokkolt állapotban voltak. Az állító is azt jelezte, hogy probléma számára a jelzett terület kiteljesítése. Erőlködése ellenére nem kapja meg a megfelelő kibontakozási lehetőséget a külvilágban.

Ennek okait kereshetjük a belső törzs elveszítésében, az élő közösség blokkolódási, meg nem lépett fejlődési folyamataiban.

A belső törzs tagjainak visszahívása néhány állítás során megtörténik: a személyiségbe a régi történetek újraélésével, gyógyításával visszahívva, a szívbe integrálva a törzs egészét kialakul egy gyógyító mag, ami hívást bocsát ki a világba, s az ide tartozó emberek lassan megjelennek az állítást kérő életében.

 

Mert a fej és a kéz csak a szív által befogadott dolgokat látja vagy ragadja meg. A szívből indul meg a hívás és az élet tartalmainak megteremtése.

Ez a visszahívás technika egy kissé sámánná teszi az állításvezetőt. Jóllehet a szertartás minden attribútumát nélkülözve, de lényegében egy mély lélekutazást teszünk az elvesztett, bajban lévő lélekrész után, s visszahívjuk , visszaillesztjük azt oda, ahová tartozik, ahonnan erejét megkaphatja, az állítást kérő szívébe.

Folytatjuk az állítástörténetek leírásával. Ehhez mindig kell egy kis idő, mert addig nem mutathatjuk be a folyamatot, amíg egy bizonyos idő, ami legalább 21 nap, el nem telik. 

Állításra jelentkezhetsz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

© Az oldalon található valamennyi tartalom Bottyán Katalin etnográfus, állításvezető szellemi tulajdona. Felhasználása csak a szerző engedélyével, illetve hivatkozással lehetséges. Kérlek, csak nevemmel, az eredeti linkről oszd tovább.

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.